تاریخ انتشار : 15 آذر 1394 8:45

اطلاعیه ثبت نام آزمون اختصاصی

تمدید ثبت نام آزمون اختصاصی در مقطع کارشناسی ارشد در سه رشته تولید سیما، علوم ارتباطات اجتماعی و ادبیات نمایشی
اطلاعیه ثبت نام  و پذیرش دانشجو در دانشکده صدا وسیما-قم

ثبت نام در آزمون تا تاریخ 1394/09/30  تمدید شد

«با توجه به اینکه ثبت نام آزمون به صورت اینترنتی خواهد بود، داوطلبان گرامی ضمن تهیه اسکن مدارک مورد نیاز خود، به آدرس زیر مراجعه نموده و اقدام به ثبت نام نمایند»

داوطلبان گرامی از ارسال هر گونه مدارک خودداری نمایند.

دانشکده صدا و سیما قم با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال تحصیلی 1395-1394 از طریق آزمون اختصاصی در سه رشته "تولید سیما، علوم ارتباطات اجتماعی و ادبیات نمایشی" از بین براداران طلبه  حوزه های علمیه سراسر کشور دانشجو می پذیرد.

شرایط عمومی و اختصاصی آزمون:
شرایط عمومی:
- اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی
-  تابعیت جمهوری اسلامی ایران
- حداکثر سن 30 سال تمام (متولدین1364/10/30به بعد) خدمت سربازی به این مدت افزوده می گردد.
- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی"نداشتن غیبت از نظر نظام وظیفه"

شرایط اختصاصی:
1-    طلاب دارای مدرک تحصیلی سطح 2 حوزه علمیه (اتمام پایه 9)
2-    سلامت کامل جسمی به تائید مرکز بهداشت سازمان صدا و سیما
3-    اخذ تأئیدیه گزینش سازمان صدا و سیما
4-    موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی
5-    پذیرفته شدگان نهایی نباید در استخدام رسمی، پیمانی، قراردادی و .... هیچ ارگان، نهاد یا اداره دیگری باشند و از قبل نیز تعهد خدمت نداشته باشند.
6-    ظرفیت پذیرش در رشته علوم ارتباطات اجتماعی 10 نفر، در رشته تولید سیما 11 نفر و در رشته ادبیات نمایشی 14 نفر می باشد.

تبصره:
1.    بر اساس مصوبات مربوطه 25% از ظرفیت پذیرش به سهمیه  رزمندگان و ایثارگران واجد شرایط، مشروط به اینکه داوطلب سهمیه رزمنده 80 درصد و داوطلب سهمیه ایثارگران 70 درصد حد نصاب نمره آخرین فرد قبولی در سهمیه آزاد را احراز کرده باشد، اختصاص دارد.
2.    دارندگان مدرک معادل در صورتی که شرایط مندرج در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال 1394 را دارند، می توانند در آزمون شرکت نمایند.
3.    به پذیرفته شدگان نهایی کمک هزینه تحصیلی تعلق خواهد گرفت.
4.    بخشی از سوالات آزمون مربوط به دروس حوزوی خواهد بود.

مدارک مورد نیاز:
 -   تکمیل فرم تقاضانامه (در سایت الکترونیکی ثبت نام موجود می باشد)
 -   ارسال فایل اسکن عکس، صفحه اول شناسنامه و صفحه آخر – توضیحات- کارت ملی پشت و رو، مدرک تحصیلی، کارت معافیت تحصیلی یا پایان خدمت داوطلب  در سایت ثبت نام.
-   گواهی اتمام سطح دو تحصیلات حوزوی (پایه 9) به همراه گواهی اشتغال به تحصیل در حوزه علمیه
-   پرداخت مبلغ 000 /250 ریال واریزی به حساب  دانشکده صدا و سیما قم نزد بانک ملی ایران شعبه بلوار امین قم ؛ از طریق درگاه الکترونیکی سایت ثبت نام

نحوه ثبت نام:

«با توجه به اینکه ثبت نام آزمون به صورت اینترنتی خواهد بود، داوطلبان گرامی ضمن تهیه اسکن مدارک مورد نیاز خود، ا به همین سایت مراجعه و از طریق لینک اختصاصی اقدام به ثبت نام نمایند»
داوطلبان گرامی از ارسال هر گونه مدارک خودداری نمایند.

زمان ثبت نام: از تاریخ1394/08/30  لغایت  پایان وقت اداری تاریخ1394/09/30
 زمان دریافت کارت ورود به جلسه: 1394/10/01 لغایت 1394/10/02
تاریخ آزمون: پنج شنبه 1394/10/03  ساعت 9 صبح (ساعت 8 صبح درب های ورودی محل آزمون بسته خواهد شد)
مکان آزمون: قم. بلوار امین. دانشکده صدا و سیما قم

اخبار تکمیلی مربوط به آزمون اختصاصی از طریق سایت رسمی دانشکده صداوسیما قم به نشانیwww.qomirib.ac.irدر اختیار داوطلبین قرار خواهد گرفت.

نام رشته

مواد آزمون

علوم ارتباطات اجتماعی

1.فقه واصول(ضریب 2)2.مبانی ونظریه های ارتباطات (ضریب2)3.روش تحقیق(ضریب 1) 4.تاریخ معاصرایران وجهان(ضریب1) 5. اصول روزنامه نگاری(ضریب1) 6.زبان انگلیسی(ضریب 1)