تاریخ انتشار : 8 شهریور 1394 15:11

« بررسی تحول در عناوین و سرفصل های دروس پژوهشی رشته ارتباطات »

جلسه کارگروه « بحث و بررسی تحول در عناوین و سرفصل های دروس پژوهشی رشته ارتباطات»دانشگاه صدا وسیما.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا وسیما - قم : کارگروه « بحث و بررسی تحول در عناوین و سرفصل های دروس پژوهشی رشته ارتباطات » دانشگاه صدا و سیما چهارشنبه مورخ 1394/6/4 در دانشکده صدا وسیما - قم برگزار شد.

این جلسه که به مسئولیت دکتر پویا مدیر گروه فلسفه رسانه و با حضور استادان این درس ها آقایان دکتر کرم اللهی، دکتر هرمزی زاده، دکتر فضل اللهی، دکتر فتحی و دکتر آذربخش برگزار شد ابتدا رئوس مشکلات موجود شامل موارد زیر مورد بحث قرار گرفت :
1-    عدم تناسب عناوین و سرفصل ها با نیازهای علمی دانشجویان این رشته ؛
2-    ناهماهنگی و نبود ارتباط مناسب دروس با یکدیگر که موجب اختلال در یادگیری دانشجویان و ضعف آنان بویژه در تدوین و ارائه پایان نامه می شود ؛
3-    رویکرد صرفا کمی داشتن دروس و سرفصل ها که موجب تک بعدی شدن آموزش در این دروس می شود ؛
در ادامه جلسه، تهدیدهایی که از ناحیه این مشکلات متوجه پیشرفت تحصیلی و احراز شرایط شغلی تحصیلکردگان است، راه کارهای مورد نظر اعضای جلسه به بحث و بررسی گذاشته شد.
در پایان این جلسه، پیشنهادات ارائه شده، جمع بندی شد تا پس از طرح در جلسه آموزش و پژوهش دانشکده قم، نتایج به اطلاع رئیس دانشگاه و مسئولان مربوطه در وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری برسد.

ثبت شده توسط : روابط عمومی