تاریخ انتشار : 7 تیر 1394 16:29

معرفی جشنواره های دانشجویی

معرفی جشنواره های داخلی ومرتبط با فعالیت دانشکده دین ورسانه
معرفی جشنواره های دانشجویی

در ادامه روند معرفی جشنواره های داخلی ومرتبط با فعالیت دانشکده دین ورسانه  ودر راستای آشنایی دانشجویان دانشکده برای حضور در عرصه های رقابتهای فرهنگی، در این مجال به معرفی یکی از جشنواره های دانشجویی پرداخته میشود.
جشنواره ملي كانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي دانشگاه هاي سراسر كشور با عنوان «رويش» كه به منظور زمينه سازي براي تقويت فعاليت هاي جمعي دانشجويان در عرصه هاي فرهنگي، ديني، اجتماعي، هنري، ادبي و علمي، از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم هرساله برگزار میگردد، یکی از جشنواره هایی است که به دلیل بهره جستن از فضای دانشگاه وظرفیتهای دانشجویی از اعتبار علمی وفرهنگی بالایی برخوردار است.
 .
در اين جشنواره به خوبي مي توان زمينه هاي كار و تلاش دانشجويان را مشاهده كرد برگزاري جشنواره رويش زمينه ساز بروز خلاقيت و نوآوري در زمينه هاي مختلف است ودستاوردهاي دانشجويي در قالب رقابتي سالم در اين جشنواره نمود پیدامیکند.

در اين جشنواره ۵۳۳ كانون فرهنگي هنري دانشگاهی هرساله به رقابت میپردازند. وآثار خود را در بخشهای مختلف فیلم،عکس ، فیلمنامه ، هنرهای تجسمی به معرض داوری میگذارند.دانشکده دین ورسانه(صداوسیما –قم)نیز هرساله با ارائه آثار تولیدی در این جشنواره حضور دارد که به نظر میرسد برای تقویت و ارتقا سطح تولیدات دانشجویی  ، کانونهای فرهنگی وانجمن علمی دانشجویی میبایست برنامه ریزی بهتری را برای مشارکت بیشتر دانشجویان در دستور کارخود قراردهد.در همین راستا انجمن علمی دانشکده دین ورسانه  ازدانشجویان دانشکده برای ارائه آثارخودجهت شرکت در ششمین جشنواره رویش دعوت بعمل می آورد.دانشجویان محترم میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به امور فرهنگی دانشکده مراجعه نمایند.

ثبت شده توسط : امور فرهنگی دانشکده