تاریخ انتشار : 17 خرداد 1394 10:47

دانشجویان دانشکده دین ورسانه - قم در اردویی فرهنگی ، تفریحی زیباکنار

دانشجویان دانشکده دین ورسانه - قم در اردویی فرهنگی ، تفریحی زیباکنار به میزبانی معاونت فرهنگی دانشگاه صدا وسیما شرکت کردند.

اردوی دانشجویی زیباکنار

دانشجویان دانشکده دین ورسانه - قم در اردویی فرهنگی ، تفریحی به میزبانی  معاونت فرهنگی دانشگاه صدا وسیما  شرکت کردند.
در این اردو که به همراه بخشهای متنوعی  از جمله مسابقات ورزشی ، کارگاههای آموزشی با موضوعهای مرتبط با حوزه رسانه ،جشن اعیاد شعبانیه وفعالیتهای جمعی برگزار شد دانشجویان دانشکده دین ورسانه با بهره گیری از فضای به وجود آمده در اردوی مذکور به تبادل اطلاعات ونظرات خود با سایر دانشجویان دانشگاه پرداختند و ضمن استفاده از فرصت ایجاد شده برای شناخت ودیدار با سایر دانشجویان از فعالیتهای اردو فیلم وعکس تهیه کردند.فصل آخر اردو به گفتگوی صمیمانه رییس محترم دانشگاه جناب آقای دکترغلامرضایی  با دانشجویان دانشکده های مختلف اختصاص یافت ودانشجویان سئوالات ومشکلات خود را در این فضا به بحث وبررسی گذاشتند..

ثبت شده توسط : جابر محمدی