تاریخ انتشار : 3 خرداد 1394 16:11

دانشکده صداوسیما-قم برگزار میکند:نشست تخصصی اخلاق در رسانه

پنجمین نشست تخصصی اخلاق در رسانه

پنجمین جلسه از سلسله نشستهای اخلاق در رسانه با حضور حضرت آیت الله حائری شیرازی در دانشکده صدا وسیما-قم برگزار گردید
پنجمین جلسه از سلسله نشستهای  اخلاق در رسانه با حضور حضرت آیت الله حائری شیرازی در دانشکده صدا وسیما-قم برگزار گردید.در این مراسم که باحضور دانشجویان،پرسنل ومدیران دانشکده واداره کل پژوهش وافکار سنجی سازمان صداوسیما برگزار شد حضرت آیت الله حائری شیرازی در ادامه مباحث جلسات گذشته به تبیین جایگاه رسانه در حوزه علوم انسانی وعلوم تجربی پرداختند وبر ضرورت پرداختن به علوم انسانی  در رسانه به عنوان زمینه ومقدمه ای برای پرداختن به ابعاد اخلاقی رسانه تاکید نمودند.در پایان جلسه  نیزبه سئوالات حاضرین  پاسخ داده شد.

امورفرهنگی مدیریت فرهنگی،دانشجویی

ثبت شده توسط : امور فرهنگی دانشکده