تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1394 18:0

نشست شورای مدیران دانشگاه صدا و سیما

جلسه شورای مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما صبح امروز دوشنبه مورخ 94/2/21 به میزبانی دانشکده دین و رسانه- قم برگزار شد.

نشست شورای مدیران دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در این نشست مدیران ، روسای گروه ها و اعضای هیئت علمی پیرامون طرح مهارت افزائی دانشجویان دانشکده دین و رسانه ، جذب هیئت علمی و برگزاری دوره آموزش مجازی بحث و تبادل نظر کردند.
دکتر غلامرضائی رئیس دانشگاه صدا و سیما در این نشست با تاکید بر ضرورت اجرای طرح مهارت افزائی گفت: متناسب با فضای رسانه ای جدید دنیا باید نیروهای متعهد و متخصص در دانشگاه تربیت شوند.
وی با اشاره به برنامه ریزی های مختلف آموزشی و توجه به راهکارهای مختلف برای اجرای طرح مهارت افزائی افزود: تغییر سرفصلهای دروس، بازنگری در شیوه های جذب دانشجو و استاد از مواردی است که باید در اجرای این طرح مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: استفاده  از استادی که هم از لحاظ علمی و هم از نظر رسانه ای متخصص باشد باید در اولویت قرار گیرد و در این زمینه می توان از فارغ التحصیلان استفاده کرد.

در ادامه این نشست دکتر گودرزی رئیس دانشکده دین و رسانه هم گفت: براساس پژوهش های میدانی انجام شده، 84 درصد فارغ التحصیلان این دانشکده در صدا و سیما جذب شده اند.
وی از بهره برداری از ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه خبر داد و افزود: این ساختمان با 2800 متر زیربنا دارای امکاناتی همچون استودیو، کلاس آموزشی، باکس تدوین و رستوران است.

در پایان این نشست مدیران، روسای گروه ها و اعضای هیئت علمی  به اتفاق رئیس دانشگاه صدا وسیما از ساختمان در حال احداث دانشکده دین ورسانه بازدید کردند.

ثبت شده توسط : جابر محمدی