تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1394 13:57

به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم، مراسم تکریم از اساتید دانشکده دین و رسانه – قم و هم اندیشی مهارت افزایی دانشجویان صبح امروز پنج شنبه مورخ94/2/17 در تالار اندیشه برگزار شد.

دکتر گودرزی : کیفیت محوری راهبرد اصلی دانشکده  دین و رسانه است.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دین ورسانه - قم: در این مراسم مدیران ،اعضای هیئت علمی و اساتید در خصوص طرح مهارت افزایی دانشجویان بحث و تبادل نظر کردند.
رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به طراحی و اجرای طرح مهارت افزایی در دانشکده گفت: مهارت افزایی در فرآیند جذب و تحصیل دانشجویان این دانشکده با هدف تربیت نیروی انسانی متعهد و متبحر در عرصه میدان و کار عملیاتی در عرصه های تولید پژوهش برنامه ای در رسانه ملی است.

دکتر گودرزی از اجرای طرح تحول دروس خبر داد و افزود: کارگروه ویژه ای برای بازبینی دروس و سرفصل ها تشکیل شده است.
رئیس دانشکده دین و رسانه با بیان اینکه گروه فلسفه رسانه در دانشکده ایجاد شده است گفت: گروه فلسفه رسانه از دانشگاه صدا وسیما تهران به قم منتقل شده و هم اکنون در حال تدوین سرفصل های مربوط به این رشته هستیم.
وهمچنین در این مراسم دکتر آذربخش معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه افزود: از میان 500 فارغ التحصیل دانشکده، 84 درصد جذب سازمان صدا و سیما شده اند .
در ادامه این مراسم اساتید به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون شیوه های مهارت افزایی دانشجویان دانشکده دین و رسانه پرداختند. تجلیل از اساتید هم پایان بخش این برنامه بود.

تصاویر مرتبط

ثبت شده توسط : جابر محمدی