تاریخ انتشار : 5 اسفند 1393 14:49

مراسم تکریم و معارفه رئیس پیشین و رئیس جدید دانشکده صدا وسیما- قم

لازم به ذکر است دکتر غلامرضایی رئیس دانشگاه صداوسیما هفته قبل طی حکمی آقای دکتر حسین گودرزی را به عنوان سرپرست دانشکده معرفی کرده بود.

مراسم تکریم و معارفه رییس پیشین و رئیس جدید دانشکدۀ صدا و سیما – قم
مراسم تکریم و معارفه رییس پیشین ورئیس جدید دانشکدۀ صدا و سیما – قم با حضور رییس دانشگاه صدا و سیما معاونین و مدیران سه شنبه 5 – 12- 93 در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.
رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به جایگاه دانشکده گفت: رسانه ملی به حضور طلاب متعهد و آشنا به فضای رسانه ای نیاز مبرمی دارد.
دکتر علی اصغر غلامرضایی افزود: طلابی که در این دانشکده تحصیل می کنند هم در علوم حوزوی و هم در دانش رسانه ای تلاش کنند و وجه تمایز این دانشکده با دیگر مراکز علمی در همین مسئله است.
وی از راه اندازی گروه فلسفه و رسانه در این دانشکده خبر داد و گفت: گروه فلسفه و رسانه در آینده به عنوان یک رشتۀ ضروری در دانشکده دیده شده و به فعالیت می پردازد.

غلامرضایی با اعلام این که نام دانشکده با عنوان " دین و رسانه" مشخص شده است؛ افزود رشته های قدیمی باید صیقل خورده و به شکل تخصصی تر و متعین تر در مسیر دین و رسانه شکل گرفته و بکار برده شوند. و دانشجویان این دانشکده در کنار توسعۀ مضامین و مفاهیم از نظر فنی نیز در درون سازمان حرف اول را بزنند.
رئیس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به نیازهای این سازمان خطاب به مسئولان و اساتید دانشکدۀ قم گفت: موضوعات نو و کاربردی را استخراج کنید و به ترتیب اولویت در سازمان به پژوهش پایان نامه ای بپردازید. وی داشتن اخلاص، غافل نشدن از دروس حوزوی و برنامه ریزی دقیق تر در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید کرد.

رئیس جدید دانشکدۀ صدا و سیما قم دکتر حسین گودرزی نیز در این مراسم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی، حفظ جنبۀ حوزوی دانشجویان، رعایت دقیق هنجارها و قوانین علمی و آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تشکیل و تکمیل هیأت علمی و استفاده از ظرفیت استادان مجرب و با تجربه، ارائۀ پژوهشهای با قابلیت اجرا و مورد نیاز سازمان و تکمیل و اصلاح دروس پیش نیاز برای دانشجویان را از مهمترین راهبردهای آینده دانشکده صدا و سیما – قم اعلام کرد.

دکتر حسین گودرزی از تعامل این دانشکده با مراکز علمی حوزوی و مرکز پژوهش های صدا و سیما خبر داد و گفت: کار پژوهشی و علمی و اجرایی که به صورت گروهی انجام شود برای رسیدن به اهداف سازمانی کار سازتر خواهد بود.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز یزد نیز در این مراسم با ارائه گزارش کوتاهی از دوران مسئولیت خود به عنوان رئیس دانشکدۀ صدا و سیما – قم شمارپایان نامه های دفاع شده در سال تحصیلی 93-94 این دانشکده را بیش از 80 پایان نامه عنوان کرد.

دکتر احمد پهلوانیان دانشجویان دانشکده صدا و سیمای قم را دارای سلامت نفس، علاقمند به تحصیل علم و با روحیه با طراوت و الفت دانست و گفت: دانشجویان این دانشکده از بهترین دانشجویان کشور هستند.

در پایان این مراسم دکتر حسین گودرزی از عنوان سرپرست به عنوان رئیس دانشکده صدا و سیمای قم معرفی و از دکتر پهلوانیان ریاست پیشین قدردانی به عمل آمد.

در مراسم تکریم و معارفه رئیس پیشین و رئیس جدید دانشکده ؛ آقای دکتر غلامرضایی رییس دانشگاه صدا و سیما حکم ریاست دانشکده صدا و سیما قم را به آقای دکتر گودرزی تحویل داد در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین  گودرزی

نظر به صلاحیت ، توانمندی وتجارب جنابعالی به موجب این حکم به عنوان رئیس دانشکده صدا وسیما – قم منصوب می شوید.
امید است درسایه عنایت خداوند متعال و همکاری مدیران ، اساتید و همکاران محترم در انجام وظایف محوله سربلند و موفق باشید.

علی اصغر غلامرضایی

ثبت شده توسط : جابر محمدی