تاریخ انتشار : 31 فروردین 1394 17:30

گردهمایی

فراخوان آثار همایش

گردهمایی باعنوان:"جریان شناسی رسانه ای بارویکردتشیع لندنی"

جریان شناسی رسانه ای بارویکرد تشیع لندنی

کارشناس فرهنگی دانشکده صدا وسیما-قم ضمن تشریح اهداف وطرح اجمالی گردهمایی صاحب نظران با موضوع تشیع لندنی  از فرهیختگان ، اساتید وکارشناسان جهت ارسال آثار (مقاله-فیلم-عکس-نشریات و...)ونظرات وپیشنهادات به امور فرهنگی دعوت به عمل می آورد.
آدرس :شهر مقدس قم-بلوارامین-دانشکده صداوسیما-- امور فرهنگی مدیریت دانشجویی

آن تشیعی که باMI6مرتبط است وآن تسننی که مزدورCIAاست هردوضداسلام وضدپیامبرند.
(رهبر معظم انقلاب دردیدار مسئولان نظام ومیهمانان کنفرانس وحدت اسلامی19دی 93)

"جریان شناسی رسانه ای
بارویکرد تشیع لندنی"

مقدمه:
جریانی به نام شیعه توسط استعمارنوین اما کهنه انگلیس در لندن به وجود آمده که به این جریان شیعه لندنی می گویند. که بر خلاف سیاست شیعه واقعی، و اهل بیت(ع)، ریشه این گروه در سیاست های تفرقه افکن انگلیسی  است درواقع انگلیس با استفاده از تفکرات شیعه به جنگ خود شیعه آمده است محورهای اصلی این جریان به شرح ذیل است:
1- پوشیده نگه داشتن تفکر ناب شیعه وبرجسته کردن نقاط حاشیه ای2- توهین واهانت به سران اهل سنت وصحابه پیامبر(ص)وجریحه دار کردن احساسات عوام( تفکر «شیعه انگلیسی» در سب و لعن خلاصه شده است)3 - شناسایی اختلافات جزئی علمای تشیع وتسنن واستفاده برای ایجاد نزاع واختلاف درنخبگان دوطرف 4-تحریف وتغییروبدعت در کمیت وکیفیت برگزاری مراسم عزاداری واعیاد مسلمانان واستفاده از این ظرفیت برای ایجاد تفرقه ونزاع در میان شیعیان از یک طرف واهل تسنن ( زاویه بدعت در دین) از سوی دیگر( افراط گرایی در عزاداری را مطرح می کنند؛ عزاداری را به نحوی انجام می دهند که در نگاه انسان ها خشن و فجیع باشد و به صورت های آن هم تنوع می دهند) 5-ایجاد فرقه وانشعاب از تشیع و مشغول کردن این فرقه های شیعی به یکدیگر وهمچنین با اهل تسنن ودر نهایت ناکارآمد جلوه دادن اسلام وبه خصوص تشیع در اداره امور حکومتی ونتیجاتا رسیدن به هدف نهایی استعماریعنی طرح نوین جدایی دین ازسیاست.برای پیشبرد اهداف استعماری وصهیونیستی.
ضرورت: با توجه به مقدمه ذکرشده و فعالیت های گسترده رسانه ای (داخلی وخارجی)جریان شیعه لندنی در چند سال اخیر ومخدوش کردن چهره شیعه واقعی در حوزه های نظری وعملی که در  راستای سیاستهای اسلام هراسی غرب  میباشد، مواجهه جبهه فرهیختگان،نخبگان ودانشجویان رسانه با این جریان رسانه ای به ظاهر شیعی ضروری به نظر می رسد لذادانشکده صداوسيماي قم با توجه به رسالت خود در حوزه های عملی ونظریه پردازی رسانه ای و همچنین پیرو تاکیدات  رهبر معظم انقلاب به منظور روشنگری ونقد عقاید جریان شیعه لندنی به عنوان یک جریان انحرافی که منشا کاملااستعماری داردبرگزاری  گردهمایی  صاحبنظران را با عنوان:"جریان شناسی رسانه ای بارویکرد شیعه لندنی در دستور کارخود قرار داده است.

1)شناسایی پیشینه وفرایند آرایش رسانه ای با رویکرد اسلام هراسی در دو فضای ماهواره وشبکه های داخلی کشورهای غربی، اروپایی وعربی وتکمیل آن باسناریوی جدید شیعه هراسی درهمین فضا.
2)شناسایی نقشه جامع و اتاق فکر جریانهای رسانه ای ضد شیعه(منشا تولید کد، محتوا وخط مشی رسانه ای)MI6 و CIA
3)شناسایی شبکه های ماهواره ای غرب،اروپا، کشورهای مرتجع عربی ورژیم صهیونیستی که از طریق تایید تعریف جدید وتحریف شده تشیع، به طور مشخص  به ترویج تشیع لندنی پرداختند.
4)بررسی نقش همنوایی بلند مدت اهالی هالیوود با جریان شیعه لندنی
6)بررسی شگردهای رسانه ای : در تایید وتکذیب تشیع و واگذاری نتیجه گیری زودهنگام واغلب بر مبنای ادله بی پایه  به مخاطب – مغلطه وسفسته رسانه ای درمناظره ها وتماسهای تلفنی ساختگی واز پیش طراحی شده(ودر نتیجه ارائه تعریف جدید وتحریف شده از شیعه)
7)بررسی نقش ساختار وشکل برنامه های رسانه ای در به چالش کشیدن جریان شیعه وبه بیان دیگر استفاده از ظرفیتهای شکلی ، ساختاری وبرد موثر رسانه در به چالش کشیدن جریان شیعه لندنی(چه برنامه ای با چه ساختاری از طریق کدام رسانه وکدام شبکه ) به عنوان مثال استفاده از ساختار مستندهای گزارشی وخبری به عنوان ساختارهای پشتیبان برنامه های میزگرد وتحلیلی که در شبکه های ماهواره ای به وفور استفاده میشود.
8)بررسی نقش حضور کارشناسان و نخبگان در برنامه های گفتگو محور در به چالش کشیدن جریان تشیع وگفتگوی دو یا چند کارشناس با عقاید متنوع اما بر اساس نقشه وسناریو.
9)بررسی استفاده از شبکه های مطرح و پرپوشش ماهواره ای برای طرح موضوع(انتخاب شبکه با دقت صورت میگیرد)
10)بررسی فرایند جلوگیری غرب وصهیونیسم از رسیدن پیام رسانه های تشیع راستین به گوش ملتهای غربی واروپایی(از طریق حذف شبکه های ماهواره ای ویا سانسور اخبار وواقعیتها درشبکه های داخلی خودشان)
11)بررسی فرایند تامین منابع مالی وتجهیزاتی لازم برای عوامل وفریب خوردگان جهت راه اندازی شبکه های ماهواره ای پرپوشش وتولید برنامه.
12)شناسایی و تقویت شبکه های رسانه ای دوست وهمسوبا ایران وجبهه تشیع وایجاد وحدت رویه در مقابل شبکه های دشمن

ثبت شده توسط : امور فرهنگی دانشکده