تاریخ انتشار : 29 دی 1393 10:12

شرکت فرمانده ومعاونین فرهنگی وسیاسی پایگاه مقاومت دانشکده صدا وسیما -قم در پنجمین گردهمایی سرگروههای حلقه صالحین مرکز بسیج صدا وسیما در مشهد مقدس

حضور فعال بسیج دانشکده صدا وسیما-قم در پنجمین گردهمایی سرگروههای حلقه صالحین

حضور فعال بسیج دانشکده صدا وسیما-قم در دوره های آموزشی حلقه های صالحین مرکز بسیج سازمان صدا وسیما

به گزارش روابط عمومی پایگاه مقاومت دانشکده صدا وسیما قم ، فرمانده و معاونین فرهنگی وسیاسی به همراه سرگروههای حلقه صالحین بسیج دانشکده صدا وسیما-قم در پنجمین گردهمایی بزرگ سرگروههای حلقه صالحین که از 23 دی ماه تا 27 دی ماه در مشهد مقدس برگزار شد شرکت نمودند.در مراسم افتتاحیه این دوره که با حضور سردار نقدی وهمچنین دکتر جعفری معاون سرمایه نیروی انسانی سازمان ورییس مرکز بسیج سازمان تشکیل شد معاون فرهنگی پایگاه مقاومت سید الشهدا دانشکده صدا وسیما-قم قبل از سخنان رییس مرکز بسیج سازمان مطالبی را در مورد وضعیت حساس منطقه ومسائل داخلی و ارتباط آن با وضعیت های مشابه در دوران دفاع مقدس ارائه نمود وی با تاکید بر لزوم حفظ آمادگیهای رزمی گردانهای رزمی بر ضرورت ارتقائ سطح دانش سرگروههای حلقه صالحین در مورد مسائل روز تاکید نمود واز مسئولین بسیج درخواست کرد تا سرگروهها را در شبکه های اجتماعی ویژه ساماندهی نمایند واز این ظرفیت برای به روز شدن سطح اطلاعات فرهنگی وسیاسی اعضا استفاده کنند.پایان بخش صحبتهای معاون فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج دانشکده صدا وسیما-قم قرائت مثنوی مردان جنگ بود که با استقبال حضار روبرو شد.معاون سیاسی پایگاه مقاومت سیداشهدای دانشکده صداوسیماقم نیز ضمن ارائه گزارش فعالیتهای صورت گرفته در پایگاه در کمیته سیاسی آمادگی نرم افزاری واعتقادی ومستحکم کردن پایه های بینشی را برای بسیجیان لازم وضروری دانست..سخنران بعدی رییس مرکز بسیج سازمان وهمچنین رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشوربودند که به ایراد مطالب خود پرداختند.فرمانده پایگاه مقاومت دانشکده صدا وسیما-قم نیز ضمن ملاقات با کارشناسان ومسئولین بسیج سازمان در حاشیه مراسم افتتاحیه برلزوم انسجام هر چه بیشتر بسیجیان با استفاده از شبکه های سایبری تاکیدکرد.
به گزارش روابط عمومی بسیج دانشکده صدا وسیما-قم ا، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور، بسیج صالحین را تقویت کننده صبر و بردباری دانست.  وی گفت: کار سرگروهی تعامل و تربیتی است و سرگروه باید همانند پدری دلسوز برای فرزندان خود رفتار کند. وی در ادامه، شناسایی بسیجی های دارای سرمایه های معرفتی و بصیرتی ویژه را از وظایف سرگروهها خواند و افزود: همه ما نیازمند تربیت و موعظه و برای رسیدن به کمال نیازمند زاد و توشه هستیم. رئیس بسیج مستضعفین کشور گفت: کسانی که در صداوسیما فعالیت می کنند باید ظرف وجودی خود را وسیعتر کنند و صبر و بردباری بیشتری داشته باشند و راه تقویت این عنصر بسیج صالحین است.
در این مراسم معاون سرمایه انسانی و  رئیس بسیج صدا و سیما با بیان اینکه در حقیقت نیروهای بسیجی فعال در عرصه رسانه افسران حقیقی جنگ نرم هستند، گفت: بسیج رسانه ملی برای مقابله با جنگ نرم دشمن یک برنامه بلند مدت را در دستور کار خود قرار داده است.
دکتر علی اصغر جعفری در مراسم افتتاحیه همایش سرحلقه های صالحین اظهار داشت: دشمن امروز با جنگ نرم وارد میدان شده و اصلی ترین اقدامی که در این حوزه انجام می دهد از طریق رسانه است.

رئیس بسیج صدا و سیما با تاکید بر اینکه برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید مردم را هوشیار و آگاه کرد، گفت: بسیجیان همواره در حوزه آگاه سازی و مقابله با جنگ نرم دشمن حضوری فعال داشته اند و بسیجیان عرصه رسانه نیز حضوری چشم گیر برای مقابله با دشمن داشته اند.
وی با بیان اینکه در حقیقت نیروهای بسیجی فعال در عرصه رسانه افسران حقیقی جنگ نرم هستند، عنوان کرد: بسیج رسانه ملی برای مقابله با جنگ نرم دشمن یک برنامه بلند مدت را در دستور کار خود قرار داده است.
جعفری تصریح کرد: برگزاری همایش ها سبب می شود تا تعداد زیادی از فعالان بسیجی عرصه رسانه در کنار هم قرار گیرند و با آشنایی و تبادل نظر با یکدیگر بتوانند گام های موثرتری بردارند.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری جلسات و همایش های حلقه های صالحین تاثیری جدی در مقابله با جنگ نرم دشمن دارد، اظهار داشت: آموزش افراد در برگزاری این جلسات کمک شایانی در عرصه فرهنگ کشور می کند بنابراین ضرورت دارد تا این جلسات تقویت شوند.

این دوره آموزشی با حضور بیش از 180 نفر از سرگروه های حلقات صالحین  و به همت معاونت تعلیم و تربیت و همکاری سایر واحد های ستادی به مدت 3 روز در هتل نخل مشهد برگزار شد.از جمله سرفصل های آموزشی که در قالب سخنرانی و کارگاه های آموزشی ارائه شد شامل:  نقش حلقه های صالحین در ارتقای فرهنگ سازمانی توسط دکتر علی اصغر جعفری، عرفان های نوظهور با موضوع عرفان حلقه های کیهانی و تحلیل و بررسی فرق ضاله با موضوع وهابیت و تکفیری و بهائیت توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسمی ، جریان شناسی توسط حجت الاسلام و المسلمین گواهی، نقش حلقه های صالحین در بصیرت افزایی کارکنان صداوسیما توسط حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی، فلسفه تعلیم و تربیت از نگاه اسلام توسط آیت الله صدیقی، مدل و مهندسی جنگ نرم توسط سردار دکتر عامری، ضرورت دفاع از حکمت ا...، احکام ا... و حکومت ا... توسط آیت الله قائم مقامی، اخلاق بهترین راه هدایت صالحین توسط آیت الله قرهی و ضرورت تشکیل حلقات صالحین توسط حجت الاسلام و المسلمین ابوالمعالی  بود.

ثبت شده توسط : امور فرهنگی دانشکده