تاریخ انتشار : 22 دی 1393 17:6

حجت السلام والمسلمین موسوی مقدم معاون امور مجلس و استانها، ما نه تنها معتقد به فلسفه ایجاد دانشکده صداوسیما قم هستیم ،بلکه باید دانشکده توسعه نیز پیدا کند.

گزارش خبری نشست رئیس و مسو لین دانشکده با معاون امور مجلس و استانها

حجت السلام والمسلمین موسوی مقدم معاون امور مجلس و استانها: "ما نه تنها معتقد به فلسفه ایجاد دانشکده صداوسیما قم هستیم ،بلکه باید دانشکده توسعه نیز پیدا کند."

نشست رئیس،معاونین ومدیران دانشکده با حجت السلام والمسلمین موسوی مقدم معاون امورمجلس و استانهای سازمان درعصر یکشنبه 21/10/93 درسالن جلسات دانشکده برگزار شد.
معاون امور مجلس و استانها در این نشست با رئیس، معاونین ومدیران دانشکده با اشاره به فلسفه ایجاد دانشکده گفت ما نه تنها به فلسفه وجودی ایجاد دانشکده معتقد هستیم بلکه این دانشکده بایستی توسعه نیز پیدا کند .
وی افزود دانشکده قم به مثابه دانشگاه امام صادق (ع) است وباید به جایگاه تربیت نیروی اتسانی ومدیران تراز نظام جمهوری اسلامی ارتقاء یابد.

موسوی مقدم گفت: دانشجویان فارغ التحصیل قم به دلیل این که مسیر طولانی ای تا فارغ التحصیلی طی می کنند باید امتیاز بیشتری داشته باشند. وی همچنین میانگین به دست آمده از دو مؤلفه تعهد و تخصص فارغ التحصیلان دانشکده صداوسیما قم را به مراتب بالاتر از دیگر دانشجویان دانست و اضافه کرد یکی از شاخصه های ارزیابی ما برای سرمایه انسانی نیروهای  فارغ التحصیل این دانشکده است که دارای دو مؤلفه تعهد و تخصص که مهم ترین ویژگی کارکنان سازمان هست را دارا می باشند.
وی با توجه به جایگاه دانشکده گفت: باید موضوعات جدید نیز در اینجا بررسی و حل شود تا رشته های کاربردی تر در اولویت باشند.
وی اضافه کرد توجه به برخی از مؤلفه ها  مثل سبک زندگی، موسیقی، آداب و رسوم ملی و آئین ها مورد تأکید است.
موسوی مقدم با توجه به رسالت دانشکده و نیروهای فارغ التحصیل گفت: فواید دانشکده برای صدا و سیما خیلی بیشتر از آن چیزی بوده که برایش هزینه شده است. وی افزود به رغم این که از نظر کمی تعداد دانشجویان این دانشکده زیاد نبوده است اما شعاع تأثیرگذاری فارغ التحصیلان بسیار بالا است و به نوعی می توان گفت می تواند الگویی برای دیگر بخش های سازمان باشد.
معاون امور مجلس و استان ها همچنین با اشاره به فرمودۀ مقام معظم رهبری از دانشکدۀ قم به عنوان یکی از مراکز آموزش سربازان و فرماندهان جنگ نرم  یاد کرد.

پهلوانیان رئیس دانشکدۀ صدا و سیما قم  در این نشست با ارائۀ گزارشی از دانشکده گفت: این دانشکده 305 نفر دانشجوی در حال تحصیل دارد؛
وی افزود از چهار رشتۀ ادبیات نمایشی با گرایش فیلم نامه نویسی برای تلویزیون، ارتباطات با گرایش رسانه، تولید سیما و رشتۀ دین و رسانه که بنابر تحقیقات انجام شده منحصر بفرد در ایران و جهان است؛بیش از 200نفر فارغ التحصیل شده وبیشتر آنها تاکنون در مراکز و بخش های مهم سازمان مشغول به کار شده اند.
-    رئیس دانشکده با بیان کمبود امکانات گفت: تلاش شده است براساس ابلاغیه ریاست سازمان رشته ها تنظیم شود و براساس نیاز سازمان دانشجویان آموزش بینند همچنین افزود: رویکرد جدید جناب آقای دکتر سرافراز ریاست محترم سازمان در دانشگاه تهران در دستور کار قرار گرفته است و ما هم به طبع در حال تدوین هستیم و شروع خواهیم کرد و براساس نیاز سنجی مورد نظر مدیران سازمان یک باز اندیشی در رشته ها اتفاق خواهد افتاد.
پهلوانیان با اشاره به حضور فعال دانشجویان در دیگر مراکز نیز گفت: دانشجویان این دانشکده در مراکز حوزوی همچون  شورای مدیریت و معاونت ها و مراکز مرتبط مانند  جامعه المصطفی العالمیه، دفتر تبلیغات، جامعه مدرسین و ... هرجایی که سخن از کاررسانه ای و هنر هست دوستان این دانشکده به عنوان کارشناس، مسئول، مشاورو ... حضور فعال دارند و این نشان می دهد که در کنار تعهد به تخصص لازم نیز رسیده اند. این شجره طیبه است و انشاء الله هر روز پر ثمر تر بر اساس منویات حضرت آقا به بالندگی برسد.
در پایان این نشست برخی از معاونین و مدیران گزارشی و پیشنهاداتی نیز پیرامون حوزۀ کاری خود ارائه کردند.

ثبت شده توسط : جابر محمدی