تاریخ انتشار : 5 آذر 1393 10:40

ثبت نام آزمون اختصاصی دانشکده صدا و سیما قم آغاز شد

رییس دانشکده صدا و سیما قم از آغاز نام نویسی آزمون اختصاصی این دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صداوسیما قم دکتر احمد پهلوانیان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دانشکده برگزار شد اظهار داشت: دانشگاه صدا و سیمای قم با هدف تربیت نیروی متخص تأسیس شده است که در چهار رشته تولید سیما، ادبیات نمایشی با گرایش فیلم نامه نویسی، پژوهش در ارتباطات و دین و رسانه، فعالیت می کند و برخی از رشته ها همچون دین و رسانه انحصاری این دانشکده است.

رییس دانشکده صدا و سیما قم در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به خبرنگاران گفت: دانشکده صدا و سیمای قم تنها در مقطع کارشناسی ارشد و به طور عمده از طلاب سطح 2 حوزه علمیه که در آزمون اختصاصی و سراسری پذیرفته شوند دانشجو می پذیرد.

وی با بیان این که در حال حاضر 300 دانشجو در دانشگاه صدا و سیمای قم مشغول به تحصیل هستند، افزود: امسال این آزمون با مجوز وزارت علوم در 12 دی ماه برگزار می شود و طلاب و علاقه مندان می توانند از یکم تا پانزدهم آذر با مراجعه به پایگاه اینترنتی دانشکده صدا و سیما قم به نشانی http://qomirib.ac.ir نام نویسی کنند.

پهلوانیان عنوان کرد: رشته دین و رسانه منحصر در قم است و در هیچ دانشگاهی به غیراز قم تدریس نمی شود، و در حال حاضر در این دانشکده رشته های مقطع کارشناسی ارشد تدریس می شود.

وی تاکید کرد: با توجه به این که در آستانه هفته پژوهش قرار داریم یکی از جدی ترین کارهای ما پژوهش های ویژه حوزه مباحث متداخل دین، هنر و رسانه است پرسش از اینکه هنر دینی یا رسانه دینی چیست؟ چه ویژگی های دارد در چه ظرفی تحقق می یابد و غیره از مباحث اصلی مطرح در پژوهش های جاری می باشد که نمونه بارز آن را در پایان نامه های دانشجویان دانشکده می توان مشاهده کرد.

پهلوانیان با اشاره به برگزاری جشنواره بین المللی فیلم دانشجویی در دی ماه امسال، گفت: این جشنواره بین المللی با دو هدف و محور اصلی مبارزه با تکفیر و تلاش برای وحدت مسلمانان برگزار می شود که علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره تا نیمه آذر فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.

رئیس دانشکده صداوسیمای قم با اشاره به اعلام فراخوان این جشنواره بین المللی، اظهار کرد: از نیمه دوم آبان فراخوان جشنواره اعلام شد و تاکنون بیش از 100 اثر از کشورهای عراق، پاکستان، تونس و کشورهای آسیای میانه به دبیرخانه همایش ارسال شده است.

وی افزود: علاقه مندان می توانند تا نیمه آذر آثار خود را ارسال کنند تا مورد داوری قرار گیرد البته این همایش در سطح ملی مانند گذشته در تهران و بخش بین الملل آن در قم برگزار می شود.

ثبت شده توسط : روابط عمومی