تاریخ انتشار : 26 آبان 1393 15:42

کارگاه یک روزه مبنای دیدگاه هنری قرآن

کارگاه یک روزه مبنای دیدگاه هنری قرآن در دانشکده صدا وسیما قم برگزار گردید

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان مبنای دیدگاه هنری قرآن توسط واحد فرهنگی معاونت دانشجویی دانشکده صدا وسیما-قم

واحد فرهنگی معاونت دانشجویی با هدف دانش افزایی وارتقا سطح اطلاعات تخصصی دانشجویان دانشکده وهمچنین ایجاد زمینه های لازم برای تحقیق وپژوهشهای تخصصی در حوزه های هنر، دین وادبیات وهمچنین ارتباط آن باحوزه رسانه ونیز در راستای تقویت بنیه علمی دانشجویان در ابعاد مختلف پژوهشهای قرآن محور، اقدام به طراحی کارگاه تخصصی با عنوان مبنای دیدگاه هنری قرآن نمود که  در تاریخ93/8/25جلسات کارگاه مذکور در دو نوبت صبح وعصروبا دو موضوع مبنای دیدگاه هنری قرآن وهمچنین سیراجمالی در ادبیات وشعر عرفانی برگزار گردید.
این جلسات که با حضور دانشجویان ، اساتید وفرهیختگان حوزه ودانشگاه در سالن آمفی تاتر دانشکده صدا وسیما-قم برگزار شد محفلی را نیز برای پاسخگویی به سئوالات حاضرین در مقوله های چرایی هنر از دیدگاه قرآن ، رویکرد هنری قرآن ، فطرت هنری انسان ورابطه زیبایی شناسی وزیبایی گرایی با فطرت انسان وسایر سوالات ، فراهم آورد.لازم به ذکر است متن مکتوب مباحث کارگاه و فایل صوتی آن متعاقبا آماده و در اختیار شرکت کنندگان وعلاقمندان قرار خواهد گرفت. گواهی حضور در کارگاه نیز برای شرکت کنندگان صادر وجهت دریافت آن اطلاع رسانی خواهد شد.

ثبت شده توسط : امور فرهنگی دانشکده