تاریخ انتشار : 23 شهریور 1393 14:6

مبانی هنر، تصویر و تبلیغ

کتاب مبانی هنر، تصویر و تبلیغ تالیف خداداد رضایی؛ درباره آشنایی با "مبانی هنر" و ارایه مطالبی از هنرهای گوناگون است که با زبانی ساده و ضمن استفاده از تصاویر متنوع و مربوط به هر هنر است . کتاب "مبانی هنر "با هدف آماده ساختن هنرجویان و آشنایی علاقه مندان ورود به رشته هنر در دانشکده های هنری مورد توجه قرار گرفته و برابر با سرفصل مبانی درس هنر، تصویر و تبلیغ رشته روابط عمومی تالیف شده است.

چکیده :آشنایی با «مبانی هنر» و ارایه مطالبی از هنرهای گوناگون است که با زبانی ساده و ضمن استفاده از تصاویر متنوع و مربوط به هر هنر، به منظور آماده ساختن هنرجویان و آشنایی علاقه مندان ورود به رشته هنر در دانشکده های هنری مورد توجه قرار گرفته و برابر با سرفصل مبانی درس هنر، تصویر و تبلیغ رشته روابط عمومی تالیف شده است.

نویسنده پس از پرداختن به تبیین واژه، تعریف و جامعه شناسی هنر، تاریخ آن را مورد بررسی قرار داده و هنر را در اقوام و تمدن هایی نظیر بین النهرین، آکد، بابل، مصر، آشور، هند، یونان باستان، ایران باستان، هخامنشیان، زرتشتیان و اعراب جاهلی مورد توجه قرار داده است.

وی در ادامه به تشریح مفهوم هنرمند از دیدگاه اندیشمندان جهان پرداخته و عوامل روی آوردن انسان به جلوه های هنری، تقسیم بندی های گوناگون هنر مانند معماری، عکاسی، موسیقی و هنرهای معاصر، و ارتباط آن با زیبایی را به اختصار مورد ارزیابی قرار داده و در ادامه به هنر تصویر سازی را مفصلا تشریح نموده است.

بخش هفتم به هنرهای اسلامی پرداخته و در نهایت «سبک های هنری» گوناگون مانند اگزیستانسیالیسم، امپرسیونیسم، رومانتیسم، سورئالیسم، مکتب تشنجی و ناتورالیسم توضیح داده شده اند.