تاریخ انتشار : 22 شهریور 1393 10:39

جلسه شورای پایگاه بسیج سید الشهداء دانشکده صدا و سیما قم

سومین جلسه شورای بسیج پایگاه سید الشهداء دانشکده صدا و سیما قم چهارشنبه مورخ 19/ 6/93 با حضور اعضاء شورای دانشکده در سالن جلسات دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

سومین جلسه شورای بسیج پایگاه سید الشهداء دانشکده صدا و سیما قم چهارشنبه مورخ 93/6/19 با حضور اعضاء شورای دانشکده در سالن جلسات دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.
در  ابتدای این جلسه محمد بجاری فرمانده پایگاه سید الشهداء با ارائه گزارشی از کارهای انجام شده و وظایف محوله این پایگاه با بیان طرح اولویت های ابلاغی حوزه مقاومت بسیج گفت: اولویت های  پایگاه دانشکده با توجه به دانشگاهی بودن در نوع خود شاخص و متفاوت می باشد.

وی با اشاره به برخی از مهمترین اولویت ها و وظایف این پایگاه بیان داشت: اولویت های این پایگاه عبارت است از: 1- تشکیل حلقه صالحین 2- ساماندهی نیروهای پایگاه و فعال کردن افراد با توجه به ظرفیت های مختلف 3- برنامه ریزی برای نشست های مختلف با توجه به نیاز اطلاع رسانی 4- ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت اساتید و دانشجویان در برنامه های علمی و تولیدی 5- بستر سازی برای تولیدات دانشجویی و مقالات علمی 6- برنامه ریزی برای برگزاری نشست های مختلف از جمله برگزاری نشست مشترک بسیجیان دانشکده و مرکز پژوهش ها به مناسبت هفته دفاع مقدس.
بجاری گفت: دانشجویان و همکاران گرامی می توانند طرح ها و پژوهش های خود را با موضوعات: جنگ نرم، دفاع مقدس، سبک زندگی، جنگ غزه وآسیب های ماهواره به پایگاه بسیج تحویل دهند و پس از تصویب، از حمایت های مالی بسیج برخوردار شوند.
 در ادامه این جلسه جناب آقای محمد حسین رجایی فر به عنوان سرحلقه صالحین و نماینده پایگاه جهت پی گیری طرح ها و پژوهش های انتخاب شدند. در پایان کارت عضویت اعضای عادی و فعال بسیج توسط دکتر متقی زاده، عضو شورای بسیج، به اعضاء اهداء شد.

دیگر عکس های جلسه:

ثبت شده توسط : روابط عمومی