تاریخ انتشار : 15 شهریور 1393 13:8

راه اندازی آزمایشی نسخه انگلیسی وب سایت دانشکده صدا و سیما قم

در راستای برنامه تکمیل و توسعه سایت دانشکده صدا و سیما قم Demo سایت انگلیسی دانشکده صدا و سیما قم راه اندازی شد.

در راستای برنامه تکمیل و توسعه سایت دانشکده صدا و سیما قم و درخواست ریاست محترم دانشکده Demo سایت انگلیسی دانشکده صدا و سیما قم راه اندازی شد.
سایت انگلیسی دانشکده به صورت آزمایشی به آدرس En.qomirib.ac.ir  فعال شده است (که تا نهایی شدن محتوا سایت دسترسی به این سایت ویژه اعضاء سایت خواهد بود، لذا اعضاء محترم برای مشاهده صفحه انگلیسی در سایت لاگین نمایند).

این سایت دارای بخش های: Education آموزش، Research پژوهش، Students دانشجویی، Departments گروههای آموزشی، Offices اداری،   International Affairs امور بین الملل و Contact us ارتباط با ما است.

به گزارش فناوری اطلاعات دانشکده، سایت انگلیسی دانشکده صدا و سیما قم با توجه به زبان مخاطب بین المللی و رویکرد رسانه های تصویری و نمایشی دانشکده، مبتنی بر فیلم و عکس طراحی شده است که در بخش عکس تازه ها از عکس های سوپر واید 300*740 برای معرفی دانشکده استفاده شده است از دیگر بخش های سایت فیلم دانشجویی Students Films، دانشکده از نگاه اندیشمندان view Thinkers، معرفی رییس  Director of University و ماموریت و اهداف دانشکده Mission and Goals و...آمده است.
آرشیو سایت انگلیسی
اخبار فناوری اطلاعات دانشکده