تاریخ انتشار : 11 شهریور 1393 17:40

سید ابوالقاسم صالحی زاده مشاور رییس و سرپرست مدیریت تولید دانشکده شد

سید ابوالقاسم صالحی زاده مشاور رییس و مدیر تولید دانشکده شد

در احکام انتصاب آقای صالحی زاده که توسط دکتر پهلوانیان ریاست دانشکده صدا و سیما قم در93/6/11 صادر شده است آمده است.

1- انتصاب به عنوان مشاور رییس دانشکده:
برادر ارجمند جناب آقای سید ابوالقاسم صالحی زاده

با توجه به تجربیات طولانی، دانش و سوابق حضرتعالی، شما را به عنوان «مشاور ریاست دانشکده» منصوب می کنم.
امیدوارم که با حضور در جلسات علمی و شوراهای تخصصی و ارائه مشاوره های لازم به اینجانب و سایر همکاران، زمینه ساز حرکت رو به جلو، بالندگی و رشد پرشتاب امور دانشکده بوده و همانند گذشته در تربیت و پرورش نیروهای خلاق، کارآمد و متعهد برای رسانه ملی، قرین توفیق باشید.
                                                                                                                                             احمد پهلوانیان
                                                                                                                                 رییس دانشکده صدا و سیما قم

2- انتصاب به عنوان مدیر تولید دانشکده
برادر ارجمند جناب آقای سید ابوالقاسم صالحی زاده
با توجه به سوابق، تجربیات و دانش حضرتعالی، به موجب این حکم شما به عنوان «سرپرست مدیریت تولید دانشکده» منصوب می شوید.
ایجاد فضای پویا، پرنشاط و فعال در عرصه تولیدات دانشجویی، جهت دهی تولیدات هنری و رسانه ای دانشجویان در راستای اولویت های سازمان، ارتقاء سطح کیفی تولیدات، ارتباط نظام مند با مراکز رسانه ای جهت افزایش آثار مشارکتی و ارتباط و همکاری جدی با شبکه دانشگاه جهت تولید و پخش آثار دانشجویان دانشکده در آن شبکه، از جمله اموری است که با جدیت، پشتکار و خلاقیتی که در حضرتعالی وجود دارد، شاهد تحقق آن خواهیم بود.
امیدوارم در سایه لطف حضرت حق و عنایت حضرت ولی عصر (عج) حضور شما مایه خیر و برکت و پیشرفت و بالندگی در امور این واحد باشد.
                                                                                                                                            احمد پهلوانیان
                                                                                                                                 رییس دانشکده صدا و سیما قم