تاریخ انتشار : 13 خرداد 1393 11:30
تعداد بازدید : 1903

نظام هنجاری ارتباطات ماهواره ای در حقوق بین الملل

چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد آقای مرتضی عالی پور دانشجوی علوم ارتباطات اجتماعی دانشکده صدا و سیما قم با عنوان"نظام هنجاری ارتباطات ماهواره ای در حقوق بین الملل" به استاد راهنمایی دکتر ابراهیم شفیعی سروستانی، تاریخ دفاع 93/1/20

چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد آقای مرتضی عالی پور دانشجوی علوم ارتباطات اجتماعی دانشکده صدا و سیما قم با عنوان"نظام هنجاری ارتباطات ماهواره ای در حقوق بین الملل" به استاد راهنما و مشاوره: آقایان دکتر ابراهیم شفیعی سروستانی و دکتر محمد علی هرمزی زاده و داوری دکتر علیرضا پویا، تاریخ دفاع 93/1/20

چکیده:

مساله اي که در این تحقیق مورد بررسی قرار می گیرد این است که، چه نظام هنجاري (حقوقی) بر ارتباطات ماهواره اي حاکم است. ما در این تحقیق، نظام هنجاري و اصول حاکم بر پخش برنامه هاي ماهواره اي را از منابع حقوق بین الملل دریک کاوش کتابخانه اي و به روش فیش برداري استخراج کرده و تبیین و بررسی می کنیم، تا در نهایت مشخص شود، شبکه هاي ماهواره اي در تولید و پخش برنامه هاي خود چه ضوابط و چارچوبی را باید رعایت کنند. در مطلع بحث تاریخچه اي از پخش برنامه هاي ماهواره اي بیان کرده و یافته هاي تحقیق را در سه قسمت به تفصیل بیان می داریم. در قسمت اول اصل حاکم بر پخش برنامه هاي ماهواره اي را جریان آزاد اطلاعات و آزادي پخش و دریافت گرفته و مستندات آنرا با توجه به ریشه هاي تاریخی، پایه همبستگی، حق فطري و طبیعی، معاهدات بین الملی، رویه سازمان هاي بین المللی بیان می داریم و سپس در یک کاوش میدانی بخش اعظمی از اعلامیه ها وکنوانسیون هایی که در آنها این اصل به طور مجزا یا ضمنی آمده است را آورده و به اثبات این اصل در حقوق بین الملل به عنوان یک اصل حاکم بر پخش و دریافت برنامه هاي ماهوره اي پرداخته ایم. در قسمت دوم به ذکر قواعدي که به نحوي این اصل را محدود می کنند میپردازیم .از این قواعد با عناوین زیان آور یاد شده است تحت عنوان اینکه آزادي پخش به نحوي به یکی از منافع کشورهاي تحت سلطه جریان آزاد اطلاعات زیان وارد می کند؛ که عبارتند از :
الف :زیان به منافع اقتصادي و تجاري .
ب :زیان به منافع سیاسی و منافات آن با اصل برابري کشورها و اصل حاکمیت کشورها.
ج : زیان به منافع و ارزشهاي فرهنگی .
در بخش سوم به اقدامات متقابلی که کشورهاي آسیب دیده از جریان آزاد اطلاعات می توانند انجام دهند پرداخته ایم؛ ابتدا به اقدامات متقابل قانونی پرداخته و طریق برخورد آنها را با مجرمان رسانه اي و طریق اثبات

کاربر گرامی جهت دریافت اصل پایان نامه به دانشکده صدا و سیما قم مراجعه فرمایید

پایان نامه های دانشکده صدا و سیما قم