کد خبر : 52046
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1393 0:0

نشست پرسش و پاسخ دانشجویی برگزارشد

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور ریاست دانشکده و معاونین و دانشجویان روز یکشنبه مورخ 93/2/28 درسالن آمفی تئاتر دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صداوسیما قم جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور ریاست دانشکده و معاونین و دانشجویان روز یکشنبه مورخ 93/2/28 درسالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه 5 نفر از دانشجویان به نمایندگی از انجمن های علمی و گروه ها به طرح سؤالات و مشکلات پرداختند و در خلال برنامه نیز سایردانشجویان سوالات کتبی خود را ارائه کردند. سپس مدیران گروها ومعاونین دانشکده به سوالات مختلف دانشجویان پاسخ گفتند و توضیحات لازم را ارائه کردند.
درادامه این جلسه دکتر پهلوانیان رئیس دانشکده صدا وسیما قم ضمن تشکر از انجمن علمی دانشکده برای برگزاری این جلسه، گزارشی از اقداماتی که در جهت پاسخگویی به مطالبات و سؤالات دانشجویان که در جلسه قبلی مطرح شده بود ارائه کرد.
وی گفت: در جلسه قبل در مورد تعداد واحدها سوال شد. ما طبق آن چیزی که آموزش عالی به ما اعلام می کند باید عمل کنیم و اگر بخواهیم واحدی اضافه ارائه کنیم حتما باید مجوز اخذ کنیم؛ لذا در ابتدای ترم گذشته خدمت اساتید عرض کردم و اساتید دلایلی داشتند که تعداد درس های پیشنیاز باید بیشتر شود و دلایلی منطقی و درستی بیان کردند، بنده نیز نامه ای به وزارت علوم ارسال کردم که مجوزیک ترم اضافی برای دانشجویان صادر کنند که اگر این مجوز نباشد ممکن است برای دانشجویان در موقع فارغ التحصیلی مشکلاتی ایجاد شود.
رئیس دانشکده صدا و سیما قم گفت: نظر سنجی ها از اساتید باید قطعا اعمال شود لذا یک نظر سنجی سه جانبه طراحی شده و در حال اجرا است. در مورد بوفه نیز باید عرض کنم انشاء الله درهمین ترم بوفه افتتاح خواهد شد.
دکتر پهلوانیان با بیان اینکه یکی از سؤالات جلسه گذشته در مورد کیفیت غذای دانشجویی بود، اظهار داشت: در همان  موقع این مسأله پیگیری شد و کیفیت غذاها بهتر شد. همچنین ما پیگیری کردیم و نامه نگاری کردیم تا مجوز ساخت رستوران اخذ کنیم، که در این صورت بسیاری از مشکلات غذای دانشجویی حل خواهد شد.
وی ادامه داد: یکی از مطالبات دانشجویان که در جلسه گذشته مطرح شد این بود که چرا برنامه های فرهنگی در دانشکده ضعیف است؟ در این مورد نیز با زحمت همکاران یک برنامه جامع تدوین شد و در شورای دانشگاه تهران نیز بررسی شد و اگر این برنامه اجرا شود یک برنامه فرهنگی کامل خواهد بود.
وی افزود: عنوان رشته های دانشکده با عنوان شغلی سازمان هماهنگ نیست و برای حل این مسأله پیگیری کردیم که متناسب با رشته تحصیلی فارغ التحصیلان، عنوان شغلی انتخاب شود و در جلسه ای مطرح کردیم و پذیرفته شد که به همراه عنوان رشته دانشجویان، رزومه شخص نیز ارائه شود و همچنین نماینده ای از دانشگاه نیز در کمیته گزینش حضور داشته باشد تا متناسب با رشته دانشجویان عنوان شغلی انتخاب شود.
ریس دانشکده صدا وسیما قم گفت: این دانشکده تأسیس شده برای تربیت افسران جنگ نرم، البته همه افسر نمی شوند و بعضی ها سرباز می شوند. کسانی که افسر بودند و از اینجا فارغ التحصیل شدند فارغ از عنوان شغلی همه جزء نیروهای تأثیرگذار در حوزه فرهنگ هستند. لذا شما برای اجرای جریان فرهنگی در فضای رسانه تربیت می شوید نه صرف کارمندی.
در پایان این جلسه هدایایی به برگزیدگان مسابقات فرهنگ اهداء شد.