کد خبر : 52020
تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1393 0:0

3 تا 10 خرداد

ثبت نام کارگاه های آموزشی يازدهمين جشنواره فيلم كوتاه دانشجويي نهال

یازدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال سوم الی دهم خرداد ماه سال جاری در دانشگاه هنر تهران برگزار خواهد شد. درطی برگزاری جشنواره کارگاه های آموزشی متعدد سه ساعته در زمینه های مختلف تشکیل می گردد که بعضی از آنها مانند تدوین بیش از یک جلسه خواهند بود.

بنا به گفته ی مسئول کمیته ی آموزش جشنواره کارگاه های مزبور به شرح زیر می باشد:

هایده صفی یاری: تدوین (۲ جلسه) انتقال تجربیات تدوین از طریق نمایش نمونه هایی از سکانس های شاخص و نحوه ی “فاین کات” آن.
امیرشهاب رضویان: گذار از سینمای دانشجویی به سینمای حرفه ای، لزوم ارتباط محیط آکادمیک و حرفه ای، راهکارهای رسیدن به سینمای حرفه ای

فرخ مجیدی : فیلمبرداری نحوه ی تنظیم “بک فکوس” در دوربین های مختلف از Hd  تا Dslr

فرزاد مؤتمن: کارگردانی( ۲ جلسه ) وظیفه ی کارگردان: تجسم، ابزارهای آن ( دکوپاژ و میزانسن )

حسن شبانکاره: صدابرداری ( ۲ جلسه)  مفهوم فیلمسازی تک باند و دو باند؛ رابطه دیالکتیک صدا و تصویر، صدابرداری فیلم مستند و تفاوت آن با داستانی، انواع میکروفون ها و نحوه ی انتخاب آن

صالح نجفی: تئوری سینما سیاست: مکگافین سینما

-مهرداد اسکوییمستند از ایده تا طرح و فیلم نامه

امیر مهران: انیمیشن، کارگردانی انیمیشن. دکوپاژ، تکنیک ها و شیوه صحیح نگاه به فیلمنامه جهت کارگردانی

جدول زمان بندی و همچنین شیوه ی ثبت نام جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی نهال را میتوانید از اینجا دانلود کنید. و یا وبلاگ رسمی جشنواره مراجعه کنند.