تاریخ انتشار : 25 فروردین 1393 0:0

' تراژدی'و'تعزیه' مقایسه ها

" تراژدی"و"تعزیه" مقایسه ها، تالیف دکتر تاجبخش فنائیان با ویراستاری: فرشاد رضوان، نشر: مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران در سال 1390 است

کتاب "تراژدی"و"تعزیه" مقایسه ها،  تالیف دکتر تاجبخش فنائیان با ویراستاری: فرشاد رضوان، نشر: مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران در سال 1390 است.

بسیاری از پژوهشگران غربی و ایرانی، تعزیه را یک تراژدی ایرانی دانسته اند. تعزیه نمایشی ایرانی و زاییده تفکر و فلسفه حاکم بر سایر اشکال هنری ایران است. از این رو، این نمایش، ویژگی های منحصر به فردی دارد که آن را از تراژدی به عنوان یک نمایش یونانی متمایز می کند.

در کتاب حاضر تلاش بر این است که ویژگی های هر یک از دوگونه  نمایشی مذکور به نحوی تشریح شود که دلایل استقلال هر یک، از دیگری مشخص شود.

معرفی کتاب های: دین و رسانه، هنر دینی و...