تاریخ انتشار : 26 اسفند 1392 16:27

آخرین جلسه فصلی همکاران دانشکده در سال 92

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، جلسه فصلی همکاران دانشکده صدا و سیما قم روز یکشنبه مورخ 92/12/25 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام نطنزی معاون آموزش دانشکده، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد معاونت آموزش گفت: با آغاز ریاست دکتر پهلوانیان دور جدیدی در دانشکده با تأکید بر آموزش و آموزش محوری آغاز شد و با تمرکز مکانی ارتباط دانشجویان و عوامل آموزش بسیار بهتر شد.

در ادامه این جلسه دکتر پهلوانیان ریاست دانشکده صدا و سیما قم ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا علیها السلام و تشکر از زحمات همه مدیران و کارکنان دانشکده اظهار داشت: این دانشکده و مجموعه همکاران باید از هر جهت نمونه باشند چون ما در یک دانشگاه متعلق به رسانه ملی هستیم و رسانه ملی هم زیر نظر رهبری است و از طرفی دانشکده ما مخصوص طلاب، و در قم قرار گرفته است ، لذا از لحاظ رفتار و کنش ما باید نمونه باشد.

رئیس دانشکده صدا و سیما قم ضمن تذکر دو نکته ابراز داشت: بنده دو نکته  را متذکر می شوم اول رعایت انضباط اداری، مالی و دوم رعایت اخلاق کاری. در مورد انضباط اداری مالی که یک وظیفه است و تعارف نیست، باید در ورود و خروج ها و سایر نکات دقت کنیم، و وظیفه داریم در این محدوده درست کار کنیم.

در ادامه این جلسه از زحمات آقایان دیباجی مدیر گروه هنرهای رسانه ای و فصیحی مسئول دفتر ریاست قدردانی به عمل آمد و آقایان حجت الاسلام دکتر میرخندان به عنوان سرپرست گروه هنرهای رسانه ای و عباس اسلامی نخلی به عنوان مسئول دفتر ریاست معرفی شدند، همچنین آقایان رضایی و فاضلی و سرکار خانم رحیمی به عنوان کارمندان نمونه معرفی و از زحمات آنها تقدیر به عمل آمد.