تاریخ انتشار : 8 اسفند 1392 0:0

در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده صدا و سیما قم:

دکتر غلامرضایی: انتظارهای زیادی از دانشکده صدا و سیما قم داریم

مراسم تودیع و معارفه روسا دانشکده صدا و سیما قم با حضور معاون آموزش و پژوهش سازمان جناب آقای دکتر غلامرضایی در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم مراسم تودیع و معارفه روسا دانشکده صدا و سیما قم با حضور معاون آموزش و پژوهش سازمان جناب آقای دکتر غلامرضایی و مدیران معاونت آموزش و پژوهش و مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما چهارشنبه مورخ 92/12/7 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر اکبری رئیس سابق دانشکده ضمن خیر مقدم به همه میهمانان و مدعوین گزارشی از فعالیت های دوره چهار ساله ریاست خود بر دانشکده را ارائه کرد.

وی افزود: دانشکده صدا و سیما قم از نظر اثر گذاری یک پدیده است که می تواند در کل جهان اثر گذار باشد و اینجا یک مجموعه علمی است که با یک ویژگی های خاص در قم قرار گرفته است و به خوبی به این دانشکده جایگاه پر بار و پر ثمری داده شده است.

دکتر پهلوانیان: دانشکده صدا و سیما قم باید به کانون تئوری سازی، تولید فکر و پشتوانه سازی برای رسانه ملی تبدیل شود.

در ادامه دکتر پهلوانیان رییس دانشکده، ضمن خیر مقدم به میهمانان و معاون آموزش سازمان جناب آقای دکتر غلامرضایی و سایر مدعوین و تشکر و قدر دانی از زحمات و تلاش های همه رؤسای سابق دانشکده افزودند: بنده تصورم این است که این دانشکده جایگاهی بی بدیل و بی مثال در دنیای امروز دارد. چون؛ در این زمان که نبرد، نبرد رسانه است جبهه رسانه ای کفر و شرک و نفاق در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته است و تکیه نظام جمهوری اسلامی نیز بر رسانه ملی و تکیه رسانه ملی نیز بر نیروی انسانی است و این دانشکده در این شرایط برای سازمان نیروی انسانی تربیت می کند.

رییس جدید دانشکده تأکید کرد: یقیناً چشم انداز این دانشکده این نیست که دانشجو پذیرش و بعد فارغ التحصیل کند. اگر منظور از تأسیس دانشکده صدا و سیما قم صرفاً صدور مدرک بود، قطعاً  مقام معظم رهبری در مورد این دانشکده نمی فرمودند: این دانشکده همان مرکزی است که کمبودش احساس می شد. چون کمبود دانشگاه و مدرک توی کشور احساس نمی شود بلکه فراون نیز هستند.

پهلوانیان با بیان اینکه افق بنده برای این دانشکده این است که این دانشکده تبدیل شود به کانونی برای تئوری پردازی و اندیشه ورزی، بیان داشت: یکی از اهداف ما این است که این دانشکده باید تبدیل شود به کانون تئوری سازی، تولید فکر و پشتوانه سازی برای رسانه ملی و همچنین کانونی برای ارتباط با مراکز علمی داخل و خارج کشور.

وی در پایان از حمایت ها و پشتیبانی دکتر غلامرضایی تشکر کرد و از خداوند توفیق خدمت به دانشجویان و اساتید دانشکده را خواستار شد.

در ادامه این نشست دکتر علی اصغر غلامرضایی معاون آموزش سازمان صدا و سیما نکاتی را در مورد مسائل مختلف دانشکده بیان داشت و گفت: در این دانشکده چیزهایی وجود دارد که در سایر دانشگاه ها نیست و آن دل های آماده و اساتید بسیار خوبی است که در محیط شما وجود دارد. چون شما به دلیل تکلیف اینجا تحصیل می کنید و به دنبال مدرک نیامده اید و این ذهنیت را دارید که آمده اید از طریق هنر و رسانه مسیر را باز کنید برای بندگان خدا، لذا این هدف شما نافع ترین هدف است.

وی افزود: اینجا جای کوچکی است اما انتظارهای زیادی از این مجموعه هست. در این مسیر دیگران از شما توقع زیادی دارند و به اندازه ده نفر از دانشجویان تهران و جاهای دیگر از شما انتظار دارند. چون فکر می کنند شما هم هادی دینی هستید و هم هادی رسانه ای.که می شود گفت انتظار های زیادی از این مجموعه است.

دکترغلامرضایی ادامه داد: شما دانشجویان دانشکده قم نباید درس های طلبگی را فراموش کنید، درس های طلبگی را یک جوری با بحث های رسانه ای همراه کنید وهمه ما هم باید سعی کنیم محیط را آماده کنیم و روی موضوعات قرآنی و حدیثی کار کنیم و تولید علم داشته باشیم.

رییس دانشگاه صدا و سیما سپس نکاتی را به مسؤلین و اساتید دانشکده یادآوری کرد و اظهار داشت: همه ما به خاطر دانشجویان اینجا هستیم، لذا باید در مسیر کار خودمان تلاش کنیم که با دانشجویان همفکری داشته باشیم و فاصله ای بین خودمان و دانشجو ندانیم. همچنین تمام آن چیزهایی که برای طی طریق دانشجویان لازم است در حد خودمان فراهم کنیم و سعی کنیم بهترین اساتید را برای این فضا مهیا کنیم.

وی خاطر نشان کرد: توصیه بنده این است که از مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما استفاده بیشتری بشود و این مجموعه نیز تمام توانش را در اختیار دانشکده قرار بدهد و از آقای دکتر گودرزی می خواهم که کمک کند رساله های دانشجویان در مسیری قرار گیرد که بعدً قابلیت چاپ داشته باشد لذا در حوزه مباحث دینی و رسانه ای این انتظار از شما هست که بتوانید مسیر را به خوبی طی کنید. البتهاز لحاظ تحول در علوم انسانی ما از همه مجموعه ها جلوتر هستیم.

رئیس دانشگاه صداو سیما گفت: دانشکده صدا و سیما قم به برکت همجواری با مرقد مطهر حضرت معصومه موفق بوده و عده ای از دانشجویان اینجا به عنوان استاد در همین مجموعه مشغول هستند و عده ای در شبکه های معارفی مثل شبکه نور و مراکز استان ها مشغول به خدمت هستند و در سازمان مسؤلیت هایی گرفته اند که باید همه کمک کنند با استفاده از این ظرفیت ها این مجموعه را بلند کنند.

وی زحمات دکتر اکبری را برای پیشرفت دانشکده بسیار مؤثر دانست و گفت: ایشان هر مبحثی را که ما مطرح می کردیم چند قدم جلوتر دنبال کارها بودند و من از زحمات ایشان تشکر و قدردانی می کنم و همچنین به آقای پهلوانیان خوش آمد می گویم و امیدوارم در همه امور موفق باشیند.

دکتر غلامرضایی با اشاره به کمبود امکانات و مشکلات دانشکده قم افزود: این دانشکده جزئی از دانشگاه صدا و سیما است و ما تلاش می کنیم که مشکلات تجهیزاتی و امکانات دانشکده برطرف شود و این مجموعه بتواند کارهای خود را به نحو بالنده انجام دهد.

در پایان این نشست از دانشجویان برگزیده در جشنواره های مختلف و دانشجویان ممتاز تقدیر به عمل آمد و جوایزی به ان ها اهداء شد. سپس دکتر غلامرضایی به همراه مدیران سابق و جدید دانشکده به زیارت حرم حضرت معصومه مشرف شدند و از کارگاه ساخت ضریح حرم مطهر امامین عسکریین نیز بازدید کردند.

گزارش تصویری مراسم تودیع و معارفه