تاریخ انتشار : 19 بهمن 1392 13:51

نشست دانشکده و مرکز پژوهش ها با مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

نشست مشترک دانشکده صدا و سیما قم و مرکز پژوهش های اسلامی با دبیرخانه مرکز حوزوی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت روز چهارشنبه 92/۱۱/16 در اتاق جلسات دانشکده صدا و سیما و با حضور رؤسا و معاونین مراکز برگزار شد.

نشست مشترک مرکز پژوهش‌های اسلامی و دانشکده صدا و سیما قم، با دبیرخانه مرکز حوزوی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت روز چهارشنبه 92/11/16 در اتاق جلسات دانشکده صدا و سیما قم و با حضور رؤسا و معاونین مراکز برگزار شد.

در این نشست که به منظور عقد تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه بین مراکز برگزار شد طرفین ضمن تأکید بر همکاری‌های سه جانبه با عنایت به اینکه این مسأله مورد تأکید مقام معظم رهبری است در خصوص نحوه و زمینه‌های ایجاد تفاهم بحث و تبادل نظر کردند.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام دکتر رجایی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر اظهار داشت: کشورمان بعد از انقلاب اسلامی پیشرفت‌های زیادی داشته است و مدل سازی برای این حرکت و ایجاد سرعت در پیشرفت کشور بر اساس ارزشهای اسلامی یکی از کارهایی است که روی زمین مانده و از خواسته‌ها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است.

وی افزود: اگر الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت به درستی طراحی و تبیین بشود قطعاً شتاب انقلاب اسلامی و پیشرفت کشور مضاعف خواهد شد و این کار نیازمند عزم ملی و انقلابی و جهادی است و باید همه با همکاری در طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تلاش کنیم.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم مرکز حوزوی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت با فعال کردن ظرفیت‌های حوزوی و مرکز پژوهش‌ها و دانشکده صدا و سیما قم با به خدمت گرفتن این ظرفیت‌ها در بعد ترویج و گفتمان سازی یک همکاری سه جانبه‌ای را پدید بیاوریم، لذا من فکر می‌کنم صدا و سیما می‌تواند در این زمینه خیلی نقش آفرین باشد.

در ادامه این نشست دکتر پهلوانیان سرپرست دانشکده صداوسیما قم نیز ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر ابراز داشت: در مورد محورهای تفاهم نامه آن بخشی که مربوط به دانشکده است ما با تمام ظرفیت برای همکاری آماده‌ایم و در بعضی حوزه‌ها کارهایی را شروع کرده‌ایم مثلاً در زمینه طراحی رشته‌هایی در این زمینه که یکی از سرفصل‌ها تفاهم‌نامه است،  خوشبختانه ما رشته‌هایی را طراحی کرده‌ایم و در بعضی موارد به صورت فعالیت‌های علمی پژوهشی غیر آکادمیک به عنوان کرسی‌های نظریه پردازی به نوعی در حال طراحی است، در زمینه فلسفه هنر کار گروهی تشکیل شده و در حوزه رسانه هم این اتفاق خواهد افتاد.

وی ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که یک تفاهم نامه سه جانبه بین دانشکده و مرکزپژوهش‌های اسلامی صدا و سیما با مرکز حوزوی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت امضاء شود و مفاد آن سه جانبه تنظیم شود.

پهلوانیان افزود: در زمینه تولید نیز باید به فعالیت‌های خوب مرکز پژوهش‌ها اشاره کنم که یک واحد تولید، تولیدات الگویی دارند لذا اگر به طرح و ایده‌ای و یا پیشنهادی برای تولید برسیم این مرکز با توجه به جلسات متعددی که با مدیران شبکه‌ها دارند می‌توانند در این زمینه فعالیت‌هایی داشته باشند.

یکی دیگر از سخنرانان این نشست دکتر گودرزی رئیس مرکز پژوهش‌های اسلامی صداوسیما بود وی گفت: ما ترسیم الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت را به فال نیک می‌گیریم، به نظرم این کار یک کار ارزنده و در سطح ملی و به نوعی هم‌تراز با خود نظام است، یعنی وقتی که نظام جمهوری اسلامی، تشکیل شده است الگوی پیشرفت آن نیز باید مبتی بر سازو کارهای مکتب تشیع باشد.

وی با بیان اینکه مرکز حوزوی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت حلقه تصالی است بین آن مرکزی که در تهران است و نگاه اسلامی که مرکز پژوهش‌های اسلامی دارد بیان داشت: این مرکز در واقع تسهیل کننده روابط است و می‌تواند هم افزایی داشته باشد.

در پایان مهمترین موضوعاتی که در این نشست از جانب طرفین مطرح شد عبات بودند از: انجام پژوهش‌های مشترک در زمینه تبیین وظایف رسانه در تحقق الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، مطالعه و طرح ایده‌های برنامه‌سازی در زمینه الگو،هدایت پایان نامه‌های دانشجویی و همچنین تشکیل کارگروه‌ها و کمیسیون‌های علمی و تخصصی با همکاری متخصصان و پژوهشگران و اساتید.