تاریخ انتشار : 14 بهمن 1392 15:52

الگو چکیده 200 کلمه ای پایان نامه

بر اساس پایان نامه: ارتباط زن و مرد در برنامه های تلویزیونی از منظر فقه واخلاق، آقای سید رضی قادری

چکیده 200 کلمه ای:

بدون تردید در دنیای امروز، نقش رسانه‌های جمعی بویژه تلویزیون بسیار مهم و قابل توجه است. از سوی دیگر در یک نظام اسلامی لازم است تمامی برنامه‌های رسانه‌ها در جهت هدایت مردم و جامعه باشد.

لازمه‌ی این دو امر آن است که ما از معارف دینی بویژه از مؤلفه‌های اخلاقی و فقهی بهره بگیریم. هرچند موضوع گسترده است، لکن نگارنده سعی کرده به موارد مهم و قابل ابتلایی بپردازد.

لذا در ابتدا مقتضیات نمایش در رسانه تحلیل شده و سپس در ناحیه‌ی اخلاق به مواردی همچون سخن گفتن، نگاه کردن، محبت، عنصر خانواده وحریمهای اخلاقی توجه شده و در ناحیه‌ی فقه هم به معاشرت و اختلاط، پوشش، حریم های فقهی مربوط به آن و موارد دیگر پرداخته شده است. البته سعی شده است در ذیل موارد مطرح شده،

موارد دیگری نیز بررسی شود و همچنین به مبانی انسان شناسی در حوزه اخلاق نیز اشاره شده است.

و در فصل آخر این موضوعات و مصادیق مطروحه را در برخی از برنامه‌های نمایشی تلویزیونی بررسی و به نقاط آسیب‌پذیر آن اشاره کرده است. نگارنده بر این عقیده است که در این رساله قدم اول برداشته شده و قدم های بعدی نیاز به رساله های گسترده تر با موضوعات مطرح شده دارد.

چکیده 300 کلمه ای: (همین پایان نامه)

تاکنون 114 چکیده پایان نامه "300 کلمه ای" از پایان نامه های دانشکده که اکثرا رویکرد دین و رسانه دارند در سایت کار شده است.

سایت دانشکده صدا و سیما قم "سایت جامع دنشگاهی در حوزه دین و رسانه"