تاریخ انتشار : 20 آبان 1392 13:17

انتصاب دکتر پهلوانیان به عنوان سرپرست دانشکده صدا و سیما قم

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، روز یک شنبه 92/8/19 و در طی حکمی از طرف دکتر غلامرضایی، معاون آموزش و پژوهش سازمان و رئیس دانشگاه صدا و سیما، دکتر احمد پهلوانیان به عنوان سرپرست دانشکده منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، روز یک شنبه 19/8/1392 و در طی حکمی از طرف دکتر غلامرضایی، معاون آموزش و پژوهش سازمان و رئیس دانشگاه صدا و سیما، دکتر احمد پهلوانیان به عنوان سرپرست دانشکده منصوب شد.

در حکم معاون آموزش و پژوهش سازمان خطاب به دکتر پهلوانیان چنین آمده است:

جناب آقای دکتر احمد پهلوانیان

با عنایت به تجارب ارزشمند جنابعالی در امور آموزشی، پژوهشی و اجرایی به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشکده صدا و سیما قم منصوب می شوید.

امید است با همکاری علما، اساتید، پژوهشگران و همچنین مدیران دانشکده صدا و سیما در تحقق اهداف و ماموریت های محوله به ویژه موارد ذیل اهتمام لازم را به عمل آورید:

1-    استفاده از روش های موثر و نوین آموزشی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد بر اساس منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی(رضوان الله تعالی علیه) و مقام معظم رهبری(مد ظله العالی).

2-    تحول در نظام آموزشی، سرفصل ها، دروس و متون بر اساس طرح تحول دانشکده برای تربیت نیروهای متخصص و متعهد با رویکرد آینده نگرانه در حوزه رسانه.

3-    ایجاد فضای جهادی با تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه برای تحقق اهداف رسانه ملی.

4-    تلاش برای هم افزایی نظام آموزشی دانشکده با تلفیق روش های آموزش حوزه و دانشگاهی.

5-    بهره مندی از فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی به منظور ارتقای جایگاه دانشکده.

6-    بهره گیری از اساتید مجرب و متعهد حوزه و دانشگاه.

موفقیت شما را از درگاه ایزد منان تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) مسئلت داشته و از تلاشهای بی وقفه جناب آقای دکتر گودرزی تشکر می کنم.

علی اصغر غلامرضایی

معاون آموزش و پژوهش