تاریخ انتشار : 6 مهر 1392 13:36

دیدار مدیران دانشکده صدا و سیما قم با رئیس مجلس شورای اسلامی

رئیس، معاونین و مدیران دانشکده صدا و سیما قم، روز پنج شنبه 1392/7/4 با حضور در دفتر ریاست مجلس شورای اسلامی در قم با ایشان دیدار کردند.

در این دیدار دکتر اکبری ریاست دانشکده، ضمن معرفی بخشهای مختلف دانشکده به ارائه گزارشی از عملکرد آموزشی و پژوهشی دانشکده در سالهای اخیر پرداخته و جایگاه دانشکده در قم را به عنوان مرکز راهبردی برای تربیت نیروی انسانی در حوزه رسانه تشریح کرد. وی با اشاره به جایگاه قم و حضور دانشجویان از کشورهای مختلف، تجهیز این دانشکده را نیاز اساسی برای جهان اسلام دانست.

رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به کمبود نیروهای توانمند و متعهد و متخصص در حوزه دین و رسانه، بر نقش دانشکده در تربیت نیروی انسانی تاکید کرده و آن را دارای اهمیت ویژه ای دانست و افزود: کسانی که در این عرصه فعالیت می کنند  باید قدر فرصت بی نظیر خدمت در این مجموعه را دانسته و این فرصت را مغتنم بشمارند.

لاریجانی فرآیند آموزش را امری زمان بر دانسته و با توجه به دیر بازده بودن این روند تاکید کرد: نباید انتظار داشت که محصول کار آموزشی به سرعت مشخص شود و  مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشکده نیز باید با صبر، شکیبایی و پشتکار هدف خود را دنبال کنند.

وی بر تربیت دانشجو در رشته های تولیدی تاکید کرده و با اشاره به اینکه دانش اسلامی در تولید برنامه های رادیو و تلویزیونی رکن اساسی است گفت: هنوز هم صدا و سیما به افراد ممحض در دین و هنر نیازمند است.

برخی از آثار پژوهشی منتشر شده توسط انتشارات دانشکده به رئیس مجلس شورای اسلامی تقدیم گردید.

ثبت شده توسط : احمد مهدیه