تاریخ انتشار : 12 تیر 1392 15:13

دعوت به مصاحبه پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت 2

به حول و قوه الهی و با استعانت از حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف برنامه زمانبندی داوطلبان تکمیل ظرفیت دانشکده صدا و سیما قم 1392 در رشته های "هنرهای نمایشی" ، "علوم ارتباطات اجتماعی"، به شرح زیر اعلام می گردد.

تذکرات بسیار مهم: ضروری است که متقاضیان به تذکرات زیر توجه نمایند

1-    مصاحبه علمی، هنری داوطلبان تکمیل ظرفیت برای مصاحبه صرفا در روز سه شنبه 18/4/1392 خواهد بود و در غیر ازاین زمان و برنامه زمانبندی شده در طول این روز، به هیچ وجه امکان برگزاری مصاحبه نیست و عدم حضور به معنای انصراف از حضور تلقی خواهد شد.

2-    کلیه متقاضیان لازم است پرینت کارنامه آزمون سراسری کارشناسی ارشد خود را در روز مصاحبه همراه داشته باشند

3- ضروری است تمامی داوطلبان حوزوی اصل مدرک سطح 2 یا برگه ارزیابی دروس حوزوی خود را که حتما ممهور به مهر حوزه باشد در روز مصاحبه همراه داشته باشند درغیر این صورت قبولی آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد.

4- داوطلبانی که دارای مدرک لیسانس از دانشگاه ها و موسسات حوزوی مورد تایید دانشکده می باشند، ضروری است در روز مصاحبه  اصل گواهی موقت یا مدرک کارشناسی خود را به همراه برگه ارزیابی دروس حوزوی که ممهور به مهر حوزه باشد همراه خود داشته باشند.

5-داوطلبان لازم است در روز مصاحبه مجموعه سوابق شغلی و حرفه ای، فعالیت های مربوط به حوزه تخصصی رشته پذیرفته شده، فعالیت های رسانه ای، تجربیات، کتاب ها، پژوهشها، مقالات تالیفی، ترجمه، گرداوری، نقد و ..... را با مستندات مربوطه همراه خود داشته باشند.

6- مصاحبه شامل: میزان شناخت مباحث تخصصی رشته مربوطه، قدرت استدلال و تبیین، سوالات حوزوی در حد پایه 9(برای داوطلبان حوزوی) و سوابق تجربی و سایر قابلیت های لازم می باشد.

7- لازم است تمامی داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول آزمون یک ساعت قبل از ساعت مقرر برای مصاحبه، جهت تکمیل فرم های مربوطه حضور داشته باشد.

8- به منظور یادآوری شرایط پذیرش دانشکده صدا و سیما قم مجددا موارد ذیل به اطلاع داوطلبان پذیرفته شده، می رسد. بدیهی است عدم دارا بودن هرکدام از شرایط زیر حتی در صورت حضور در مصاحبه و کسب نمره علمی قبولی آنها کان لم یکن تلقی خواهد شد.

شرایط عمومی:

- اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی

-  تابعیت جمهوری اسلامی ایران

- حداکثر سن 30 سال تمام.(متولدین 1362 به بعد به استثنای داوطلبانی که کارمند رسمی سازمان صداوسیما بوده و حداقل 12 سال از خدمت آنها باقی مانده باشد)

- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت تحصیلی" نداشتن غیبت از نظر نظام وظیفه" (برای برادران)

شرایط اختصاصی:

- داشتن مدرک تحصیلی سطح 2 حوزه علمیه(اتمام پایه 9) یا کارشناسی مراکز مورد تایید حوزه علمیه قم(برای داوطلبان حوزوی و مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای داوطلبان غیر حوزوی

- سلامت کامل جسمی و روانی به تائید مرکز بهداشت سازمان صدا وسیما

-  موفقیت در گزینش عقیدتی و علمی منطبق با سیاستهای سازمان صداو سیما

- پذیرفته شدگان نهایی نباید در استخدام رسمی، پیمانی، قراردادی و .... هیچ ارگان، نهاد یا اداره دیگری باشند و از قبل نیز تعهد خدمت نداشته باشند.

- امکان جذب و اشتغال پس از فارغ التحصیلی پذیرفته شدگان نهایی صرفا در صورتی است که شرایط همکاری فارغ التحصیل برای سازمان محرز گردد.

- هیچگونه امکان تامین خوابگاه و اسکان موقت در دانشکده برای پذیرفته شدگان نهایی وجود ندارد.

همه داوطلبان پذیرفته شده باید تمامی واحدهای پیشنیاز اعلامی ازسوی دانشکده را بگذرانند.

- پذیرفته شدگان نهایی باید آمادگی حضور تمام وقت در طول دوره تحصیل در دانشکده را داشته باشند. بنابراین برگزاری کلاس های دانشکده به صورت 5 روز در طول هفته می باشد.

- صرفاً پذیرفته شدگانی نهایی ای که پس از فارغ التحصیلی واجد شرایط همکاری در سازمان صدا و سیما بوده امکان جذب آنها در سازمانی وجود دارد و این عده از داوطلبان باید و آمادگی خدمت در هر یک از مراکز صدا و سیما به تشخیص سازمان را در سراسر کشور داشته باشد.

جدول زمانبندی مصاحبه داوطلبان رشته تحصیلی علوم ارتباطات

زمان مصاحبه

محمد موحدی

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 30/8-9صبح

محسن یار علی

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 9-30/9صبح

سروش قلندری

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 30/9-10صبح

شایگان سید محمد

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 10-30/10صبح

توحیدی اصل مهدی

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 30/10-11صبح

مجاهد سعد

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 11-30/11

جدول زمان بندی مصاحبه داوطلبان رشته تحصیلی هنرهای رسانه ای ( تولید سیما و ادبیات نمایشی)

جعفری چگنی عارف

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 11/30-12

هدایتی محمد

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت12-12/30

عاشوری عطاالله

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 12/30-13

حیدری علی

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 14-14/30

جبلی طاهری ابوالفضل

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 14/30-15

گرگین عطیه

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 15-15/30

وفایی لیلا

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 15/30-16

بیکدلو آسیه

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 16-16/30

شعاع النجم سعیده

روز سه شنبه 18/4/1392 ساعت 16/30-17

داوطلبان می بایست جهت انجام مراحل مصاحبه برابر جدول زمانبندی و با در دست داشتن مدارک مشروحه ذیل به آدرس قم : خیابان  بلوار امین دانشکده صدا و سیماقم مراجعه نمایید

مدارک مورد نیاز:

1-    اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

2-    اصل و تصویر کارت ملی

3-    2 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده ( کپی قابل قبول نیست)

4-    گواهی اشتغال به تحصیل جهت دانشجویان ترم آخر با قید معدل و تعداد واحدهای گذرانده شده

5-    اصل و تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی

6-    اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا مدرکی که روشن کننده وضعیت نظام وظیفه داوطلب باشد (برادران)

7-    پرینت کارنامه آزمون سراسری که از سایت سازمان سنجش قابل دریافت می باشد

8-    داوطلبان در رشته های کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی و علوم ارتباطات آثار پژوهشی و یا نمونه کارهای تولید شده خود را همراه داشته باشند

10-عدم مراجعه در تاریخ های مقرر به منزله انصراف تلقی خواهد شد و به مراجعات بعد از آن ترتیب اثر داده نخواهد شد.

معاونت آموزش دانشکده

شماره تلفن: 32902299-025