تاریخ انتشار : 19 خرداد 1392 17:5

25 خرداد

اطلاعیه؛ دعوت به مصاحبه در كد رشته های دانشکده صدا و سیما قم

اطلاعیه قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت جهت دعوت به مصاحبه در كد رشته های دانشکده صدا و سیما قم

اطلاعیه

قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت جهت دعوت به مصاحبه در كد رشته ­های دانشکده صدا و سیما قم

به اطلاع می رساند پیرو اعلام رسمی سازمان سنجش  زمان برگزاری مصاحبه پذیرفته ­شدگان مجاز به انتخاب رشته ­های دانشکده صدا و سیما قم از تاریخ  92/4/8 شروع می­  گردد و برنامه زمانبندی به تفکیک رشته ها جهت حضور داوطلبان برای مصاحبه در تاریخ 92/3/26 بر روی همین پایگاه www.qiu.ir اعلام می شود.

شرایط اختصاصی پذیرش همانگونه که در دفترچه انتخاب رشته قید شده است، مجدداً جهت اطلاع داوطلبان اعلام می  شود:

1-  متقاضیان دانشکده صدا و سیما قم از میان طلاب دارای اتمام پایه 9 حوزوی و یا دارای مدرک سطح 2 می­باشند. (30درصد از مجموع پذیرفته شدگان از میان داوطلبانی که شرایط حوزوی را دارا نیستند گزینش و جذب می­ شوند.)

2-  حداکثر سن 30 سال تمام (کارکنان رسمی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در صورت باقی ماندن حداقل 12 سال سنوات خدمت می ­توانند در آزمون شرکت کنند.)

3-    پذیرش نهایی داوطلبان از طریق مصاحبه صورت می ­پذیرد.

4-    این دانشکده به هیچ وجه امکان تأمین خوابگاه برای پذیرفته شدگان خود را ندارد.

5-    برخورداری از سلامت کامل به تأیید مرکز بهداشت سازمان.

6-    پذیرفته ­شدگان ملزم به گذراندن دوره­ ها و دروس خاص ارائه شده از سوی دانشکده می ­باشند.

7-  امکان جذب و به کارگیری تعدادی از پذیرفته شدگان نهایی که شرایط علمی و عملی آنها برای سازمان صدا وسیما محرز گردد، وجود دارد بر همین اساس این عده از پذیرفته شدگان نباید در استخدام رسمی، پیمانی و ... هیچ نهاد، سازمان یا ارگان دولتی و غیر دولتی باشند و متناسب با سیاست­ های سازمان و بر حسب نیاز باید آمادگی خدمت در هر نقطه از کشور را داشته باشند.

8-   به پذیرفته شدگان نهایی کمک هزینه آموزشی تعلق خواهد گرفت.

اخبار معاونت آموزشی
تقویم آموزشی