تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1392 18:7

در دومین نشست دانشجویی با کاندیداهای ریاست جمهوری

دکتر محسن رضایی: برای هزینه نکردن از رهبری پیشنهاد مجمع 400 نفره نخبگان برای تعیین کاندیدای منتخب اصولگرایان را دادم

در دومین نشست دانشجویی با کاندیداهای ریاست جمهوری در دانشکده صدا و سیما قم دکتر محسن رضایی از پیشنهاد خود برای تعیین کاندیدای منتخب اصولگرایان در مجمع 400 نفره از نخبگان سیاسی، اقتصادی، نمایندگان مجلس و اساتید حوزه را مطرح کرد تا کاندیداها در این جمع به ارائه برنامه ها و ارزیابی قرار گیرند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، دومین جلسه از سلسله نشست دانشجویی با کاندیداهای ریاست جمهوری، با حضور دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، جمعی از اساتید و دانشجویان، امروز شنبه 28/2/1392در نمازخانه دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

دکتر محسن رضایی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که چرا در بین اصولگراها به قائده منطقی و واحدی نمی رسید گفت: پیشنهاد مجمع 400 نفره از نخبگان سیاسی، اقتصادی، نمایندگان مجلس و اساتید حوزه را دادم که اصولگرایان در جمع این نخبگان که از هر گروه 100 نفر خواهند بود به سوالات نخبگان پاسخ دهند و نمره بگیرند و منتخب نخبگان بشود محور و بقیه از او پیروی کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام این پیشنهاد را برای جلوگیری از هزینه کردن از نظام و رهبری برای امری مثل ریاست جمهوری مناسب خواند.

وی هدف نظام جمهوری اسلامی ایران را تولید جامعه آرمانی در همه جوانب زندگی و سیاست خواند و افزود: دو بال سیاست و زندگی باید توأم باشند، باید به عقب ماندگی­های مان اعتراف کنیم تا راه پیشرفت باز شود. دکتر رضایی قانع شدن به حداقل ها را مایه توقف روند رشد کشور دانسته و گفت: پس از حدود 30 سال در ایران نظام قدرتمند اسلامی با انقلاب به ظهور رسید تا عزت و اقتدار را به ملت ایران ارزانی کند و به پشتیبانی این قدرت است که سوریه بیش از دو سال است سر پا ایستاده است.

وی در ادامه افزود: اما  این قدرت بزرگ در بسیاری از امور جای و مدیریتی مثل گرانی های گوشت، مرغ، برنج  و کره مانده است خود نشانه نبود توازن در جامعه است.

رضایی الگو پذیری جهانیان از ایران را در سیاست، مقاومت، امنیت، دفاع، مبارزه با ظلم و حمایت از جهان اسلام دانست و تصریح کرد : ایران قدرت بزرگ و تاثیرگذاری در سطح جهان است و به عنوان تنها دغدغه آمریکایی ها به حساب می آید؛ اما همین قدرت جهانی، در فرهنگ و اقتصاد نتوانسته به الگویی مناسب تبدیل شود .

وی در پاسخ یکی از دانشجویان که درباره اینکه آیا به نفع کسی کنار می رود یا خیر گفت: من به نفع هیچ کس کنار نمی روم و نوبت دیگران است که به نفع من کنار روند.

رضایی در ادامه پاسخ به پرسشهای دانشجویان، تولید ملی را بسیارآسیب پذیر خواند و گفت: ساختمان اقتصادی کشور با 77 میلیون جمعیت بر تک ستون نفت استوار است و لازم است اقتصاد را از تک محصولی بودن که در سطح جهانی کارایی ندارد عبور دهیم.

وی در ادامه یک نوسازی کامل در اقتصاد ایران را ضروری دانست و مردمی شدن با نظارت و حمایت دولت از اقتصاد را یکی از راه کارهای ایجاد این نوسازی خواند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به سوالی که از برنامه های وی در حوزه فرهنگ پرسیده شده بود فرهنگی شدن اخلاق سیاستمداران، سپردن کارهای فرهنگی به دست اهالی فرهنگ و نظارت و حمایت دولت از آنها و همچنین جلوگیری از سیاست زده شدن فرهنگ را مهمترین برنامه های خود در صورت تصدی پست ریاست جمهوری برشمرد .

وی با انتقاد از مساله گرانی ها، 45 هزار تومان امروز را برابر با 15 هزار تومان اردیبهشت سال گذشته دانست و گفت: ترمز گرانی ها بریده و ماشین اقتصاد در سرازیری قرار گرفته است.

رضایی همچنین بیکاری و تحریم ها را نیز سبب به وجود آمدن مشکلات اقتصادی در یک سال و نیم گذشته خواند و ادامه داد: دشمنان به فشارهای خود ادامه می دهند تا در مساله اقتصاد این کشور را از پای در آوردند؛ ولی 30 درصد مشکلات مربوط به تحریم هاست و 70 درصد مشکلات به دلیل سوء مدیریت، خودزنی ها و خود تحریمی های داخلی است.

گزارش تصویری حضور دکتر محسن رضایی در دانشکده صدا و سیما قم