تاریخ انتشار : 21 اردیبهشت 1392 12:48
تعداد بازدید : 1922

در حاشیه سومین هم اندیشی اساتید دانشکده صدا و سیما قم

دکتر غلامرضایی: هیچ نظریه بومی در عرصه رسانه نداریم

در سومین هم اندیشی اساتید دانشکده صدا و سیما قم، که با حضور اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشکده و سخنرانی حضرت آیت الله کعبی و دکترغلامرضایی معاون آموزش وپژوهش رسانه ملی برگزار شد. دکتر غلامرضایی با عنوان اینکه: هیچ نظریه بومی در عرصه رسانه نداریم، وظیفه دانشکده صدا و سیما قم را پر کردن این خلأ دانست.

در سومین هم اندیشی اساتید دانشکده صدا و سیما قم، که با حضور اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشکده و سخنرانی حضرت آیت الله کعبی و دکترغلامرضایی معاون آموزش و پژوهش رسانه ملی برگزار شد. دکتر غلامرضایی با عنوان اینکه: هیچ نظریه بومی در عرصه رسانه نداریم، وظیفه دانشکده صدا و سیما قم را پر کردن این خلأ دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، سومین جلسه از سلسله نشست های اساتید دانشکده صدا و سیما قم، پنج شنبه 92/2/19 با حضور آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان، دکتر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما و جمعی از اساتید دانشکده در تالار اندیشه برگزار شد.

در ابتدا این هم اندیشی ابتدا دکتر اکبری ریاست دانشکده، با خیر مقدم و ارائه گزارشی از فعالیت های دانشکده عنوان کرد: پس از طراحی رشته دین و رسانه در چهار گرایش فقه و رسانه، اخلاق و رسانه، حکمت و رسانه و تاریخ و رسانه که توسط اساتید دانشکده انجام شد، امسال برای اولین بار شاهد برگزاری دوره های تحصیلی دو گرایش از این رشته در دانشکده صدا و سیما قم بودیم. که در حال بررسی رشته های تحصیلی دیگری نیز به خصوص در زمینه فیلمنامه نویسی بر اساس نیاز رسانه و سازمان صدا و سیما هستیم.

دکتر غلامرضایی معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما آخرین سخنران این هم اندشی بود ضمن تاکید بر پرهیز از نگاه دانشجو پروری صرف گفت: دانشجو نباید صرفا برای تحصیل تربیت شود، بلکه باید تحصیل کند تا در کشور باری را بر دوش بردارد.

وی با بیان اینکه مبنای طرح تحول در دانشگاهها همین نگاه بوده است افزود: بر اساس این نگاه رشته هایی طرح شده اند که ضمن اینکه تاکنون وجود نداشته اند، منطبق بر شغل نیز می باشند به نحوی که دانشجو فقط به مطالعه مبانی تئوریک نپردازد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیما افزود: با تلاش های بسیار، کمیته فرهنگ، ارتباطات و رسانه در وزارت علوم تشکیل شد که هدف از آن رسیدن به رشته های جدید در این حوزه بود. وی تصویب چند رشته در مقطع کارشناسی ارشد و تصویب کلیات یک رشته در مقطع دکتری را از فعالیت های این کمیته دانست و اضافه کرد: برنامه های این کمیته که مربوط به رسانه هستند شامل بررسی چندین رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و چند رشته در مقطع دکتری است.

غلامرضایی فعالیت های مربوط به دانشکده را شامل جذب اساتید و هیئت علمی دانست و ضمن تاکید بر این نکته که در کشور هیچ نظریه بومی در عرصه رسانه نداریم، وظیفه اساتید دانشکده را تربیت شاگردانی ممتاز برای پر کردن این خلأ دانست.

شایان ذکر است این نشست که به صورت سالانه در این دانشکده برگزار می شود، امسال در قالب دو کمیته شامل: "کمیته دین و رسانه" به سرپرستی آقای دکتر امیرکاوه و "کمیته هنرهای رسانه ای" به سرپرستی آقای دکتر دیباجی برگزار شد و اساتید دانشکده در قالب کمیته های تخصصی فوق به بحث و نظر پرداخته و پس از آن بررسی نهایی مذاکرات در قالب کمیته" افق نگاه و رسانه" با حضور آقایان کعبی و غلامرضایی انجام گردید.