تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1392 15:31

در ادامه سلسله جلسات فقه رسانه

سومین نشست فقه رسانه با حضور استاد مبلغی برگزار شد

سومین نشست تخصصی فقه رسانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مبلغی در دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم، سومین نشست تخصصی فقه رسانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مبلغی، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه مورخ 1392/2/3 در ورک شاپ دانشکده صدا و سیما قم برگزار شد.

در این نشست که با حضور اساتید و صاحب نظران حوزه دین و رسانه برگزار شد، حاظرین به بحث و نظر پیرامون مباحث مربوط به فقه رسانه پرداختند.

در ابتدای نشست، دکتر مبلغی به ارائه چهار موضوع مطالعاتی ذیل در باب رسانه پرداخت:

-       موضوع شناسی رسانه

-       ارائه نظریه کلامی در باب رسانه

-       ارائه نظریه فقهی در باب رسانه

-       بررسی مباحث فقهی رسانه

استاد مبلغی در ادامه رسانه را دارای ارزشی شگرف در ساختارهای اجتماعی دانسته و به همین سبب مسئولیت فقه را در قبال مباحث مربوط به رسانه بسیار مهم دانست.

رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در ادامه محورهای تاثیر رسانه بر جامعه، فرد و خانواده را به اینگونه بیان کرد: تحول در ساختار اجتماعی نهادها، ایجاد انتظارات جدید در مخاطبین، ایجاد نیازهای جدید در جامعه مخاطبین، تنظیم روابطی متفاوت از گذشته میان فرد و جامعه، تقویت فردیت در مخاطبین

دکتر مبلغی در ادامه توضیح داد که اگرچه امروزه رسانه ها به ایجاد جوامع جدید کمک کرده اند؛ ولی در عین حال افراد را به نوعی فردیت سوق می دهند.

در ادامه این جلسه شرکت کنندگان به ارائه نظرات خویش پیرامون مباحث مطرح شده پرداختند.

معاونت پژوهش دانشکده

اطلاعات پایان نامه ها