تاریخ انتشار : 27 اسفند 1391 11:17

ابلاغ حکم مدیر روابط عمومی دانشکده

آقای محمد بجاری طی حکمی از طرف مدیر کل روابط عمومی سازمان به سمت مدیر روابط عمومی دانشکده منصوب شد

آقای سید تقی سهرابی مدیر کل روابط عمومی سازمان طی حکمی آقای محمد بجاری را به عنوان مدیر روابط عمومی دانشکده صدا و سیما قم منصوب کرد.

در حکم آقای بجاری چنین آمده است:

نظر به مراتب تعهد و توانمندی های جنابعالی به موجب این حکم به سمت مدیر روابط عمومی دانشکده صدا و سیمای مرکز قم منصوب می شوید.

این انتصاب با هماهنگی رییس محترم دانشکده صدا و سیمای مرکز قم انجام شده است؛ بنابراین انتظار اداره کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما از شما، همکاری و هماهنگی موثر با مدیران و همکاران حوزه ماموریت در اجرای وظایف تعیین شده سازمانی است.

برقراری ارتباط و تعامل موثر با همکاران بر اساس اهداف سازمان، استفاده از ابزارهای جدید و شیوه های علمی ارتباطی در همه فعالیتهای تعریف شده برای دست یابی به وجوه متنوع افکار عمومی و اطلاع رسانی به موقع و مفید از عملکرد حوزه مربوطه به مخاطبان درون و برون سازمانی مبنای عمل و رویکرد اصلی شما در این ماموریت است.

از خداوند متعال توفیق شما را در پیشبرد اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) مسئلت دارم.

پیش از این آقای دکتر کمال اکبری ریاست دانشکده ایشان را به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشکده منصوب کرده بود.

ثبت شده توسط : احمد مهدیه