تاریخ انتشار : 26 اسفند 1391 15:20

آخرین جلسه فصلی سال 91 کادر علمی و اجرایی دانشکده صدا و سیما قم

آخرین جلسه فصلی سال 91 کادر علمی و اجرایی دانشکده صدا و سیما قم با حضور رییس، مدیران، اعضاء هیئت علمی و کارکنان برگزار شد.

دکتر کمال اکبری رییس دانشکده در این جلسه صمیمی که شنبه مورخ 91/12/27 در سالن جلسات دانشکده برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام کاظم(ع) مبنی بر لزوم حسابرسی اعمال و برطرف کردن نقاط ضعف و افزودن بر نقاط قوت گفت: با توجه به اینکه سالی را به پایان رساندیم، برگشت و مرور گذشته و تفکر به آینده، یکی از کارهایی است که می تواند به پیشبرد بهتر برنامه های کمک کند.

دکتر اکبری عنوان کرد: سال گذشته سال خوبی بود که با همه مشکلات و کمی و کاستی هایی که وجود داشت در مجموع از همه رضایت داریم و تاکید کرد: همه باید در سال جدید با بررسی و حسابرسی نسبت به سال گذشته، بکوشیم نقاط ضعف را برطرف و بر نقاط  قوت بیافزاییم و تلاش کنیم سال جدید را با قوت و تلاش بیشتر و روحیه بالا شروع کنیم.

وی با اشاره به رسالت و حساسیت کار در دانشکده که وظیفه تربیت نیروی انسانی را بر عهده دارد افزود: همه دوستان با توکل به خدا و نیت خدمتگزاری و همدلی و مهربانی از خداوند متعال بخواهیم در سال جدید توان خدمتگزاری بیشتری را به ما عنایت فرماید تا بتوانیم این رسالت مهم را ادا نماییم.

دکتر اکبری دانشکده را یک خانواده عنوان کرده و مدیران و کارکنان آن را اعضای این خانواده دانست و اضافه کرد: باید همه با هم دوستانه برخورد کنیم و مثل اعضای یک خانواده ضعفها را پوشش دهیم و نقاط قوت را تقویت نماییم و هم پوشانی و هم افزایی داشته باشیم. وی ادامه داد: اگر برای سال آینده می خواهیم برنامه ریزی انجام دهیم باید از همین حالا برنامه اش را ببندیم

وی در پایان این مراسم برای همه سالی خوب و خوش همراه با موفقیت آرزو کرد.

ثبت شده توسط : احمد مهدیه