تاریخ انتشار : 12 اسفند 1391 11:4

گام دیگری در حوزه تربیت نیروی متخصص

فعالیت بیش از 14 عنوان کارگاه

آموزش و تمرین آموخته ها دوبال پرواز دانشجویان دانشکده برای پرواز در فضای علمی و تولیدی است که کارگاه های ترم دوم سال تحصیلی 91-92 با استفاده از نیروی متبحر و مجرب موجب پویایی هرچه بیشتر در دانشکده و نیروی محرکی برای پرواز علمی قوی تر دانشجویان در فضای علم و تولید است.

آقای سید ابولقاسم صالحی زاده، معاون دانشجویی دانشکده صدا و سیما- قم، با اشاره به آغاز به کار بیش از 14 عنوان کارگاه تولیدی و تخصصی در حوزه تولید، نمایشنامه نویسی و علوم ارتباطات اجتماعی از دانشجویان فعال و مسئولین و مربیان این کارگاه ها تشکر نمود و اعلام کرد معاونت دانشجویی پشتیبان کارگاه های تولیدی مورد درخواست دانشجویان می باشد.

در همین زمینه محمد سعید قشقایی، مسئول برگزاری کارگاه ها اعلام کرد: تاکنون بیش از 25 عنوان کارگاه برای دانشجویان محترم برنامه ریزی شده که برخی از این کارگاه ها انشا الله از فروردین سال 92 شروع به کار خواهند کرد و همچنین عموم کارگاه ها در سالن همایش ها و ورک شاپ دانشکده برگزار می گردد. وی همچنین افزود: استقبال دانشجویان از کارگاه های تولیدی سبب شده تا برخی از کارگاه ها مانند کارگاه تدوین و وبلاگ نویسی در هفته  دو یا سه بار برگزار گردد.

شایان ذکر است معاونت دانشجویی دانشکده صدا و سیما- قم با همکاری معاونت آموزش و مدیریت اطلاعات و برنامه ریزی و دانشجویان نخبه دانشکده در جهت افزایش توانمندی دانشجویان هر 4 رشته ارائه شده توسط معاونت آموزش دانشکده بیش از 25 عنوان کارگاه را برنامه ریزی نموده است که همه این کارگاه ها با اردوهای یک روزه همراه خواهد بود.

ثبت شده توسط : احمد مهدیه