تاریخ انتشار : 5 اسفند 1391 17:48

حضرت آیت الله سعیدی: امروز اسلاميت از ظاهر و باطن رسانه باید بروز نمايد

حضرت آیت الله سعیدی امام جمعه قم در دیدار ریئس و جمعی از مدیران دانشکده صدا و صیما قم با اشاره به اسلامی بودن انقلاب گفت: انقلاب مردم ایران اسلامی است و بايد اسلاميت از ظاهر و باطن رسانه نيز بروز پيدا نمايد

حضرت آیت الله سعیدی امام جمعه قم دوشنبه مورخ 5/12/91 در دیدار ریئس و جمعی از مدیران دانشکده صدا و سیما قم با اشاره به اسلامی بودن انقلاب گفت: انقلاب مردم ایران اسلامی است و بايد اسلاميت از ظاهر و باطن رسانه نيز بروز پيدا نمايد و جذب افراد در فضای رسانه بر مبنای فرهنگ اسلامی باشد.

امام جمعه قم افزود: بعد از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب قابل قبول نيست كه حوزویان در رسانه حضور نداشته باشند. بايد عرصه باز شود، چرا كه بعضي دستان ناپاك مي خواهند از طريق نفوذ به رسانه، به نظام اسلامی آسيب بزنند.

وی به تبیین اهمیت رسانه و نقش آن در ترویج فرهنگ پرداخت و افزود ‌اصل پيام‌رساني در جهان هستي و ارتباط خداوند با بندگانش به گونه‌اي خاص است، به طوري كه خداوند حاملان پيام را از ميان افراد خاص گزينش نموده و با رشد و اعطاي حكمت، آنها را به ميان مردم فرستاد.

تولیت آستان مقدس قم گفت: ‌پيام‌رسانان بايد وي‍‍ژگي‌هاي خاصي داشته باشند تا بتوانند پيام را همان‌گونه كه هست، به مردم برسانند كه اين اصل بايد در فضاي رسانه‌اي امروز رعايت شود و از ورود  افراد غريبه به معناي اعم، جلوگيري شود و ميدان دست خودي‌ها باشد.

امام جمعه قم با اشاره به مقوله فرهنگ و عدم اختصاص بودجه مناسب به اين امر يادآور شد: با توجه به اهمیت ‌فعالیت‌های فرهنگی، باید به بودجه‌هاي فرهنگي اهميت داده شود و افزود دولت بايد بودجه هاي فرهنگي را افزايش دهد چون ‌تمام هستي و هويت ما در فرهنگ ماست و بايد بودجه ها و هزينه هاي مناسب به اين امر اختصاص داده شود.

تولیت آستان مقدس خاطر نشان کرد کار دانشکده صدا و سیما قم در راستای تربیت نیروهای متخصص و متعهد یک کار حساب شده و قابل تقدیر است که باید تقویت شود.

دکتر اکبری رئیس دانشکده صدا و سیما قم در این دیدار به تشریح فعالیت های این دانشکده پرداخت و گفت این دانشکده در سال 1377 با هدف تربیت فضلای حوزه علمیه جهت ورود به شبکه مختلف صدا و سیما و خدمت در فضای رسانه ای تأسیس شد.

وي با اشاره به این که ‌دانشكده صدا و سيما قم در سال 1377 با هدف تربيت فضلاي حوزه علميه جهت ورود به شبكه‌هاي مختلف صدا و سيما و خدمت در فضاي رسانه‌اي تاسيس شد، و افزود اين دانشكده با رشته تهيه كنندگي فعاليت خود را آغاز نمود كه از سال 1388 نگاه جدي تري به اين مساله شد و رشته هاي جديدي نيز راه‌اندازی شد.

وي افزود: فيلم‌نامه نويسي، ادبيات نمايشي، علوم ارتباطات اجتماعي در گرايش هاي فقه و رسانه، اخلاق و رسانه، ‌حكمت و رسانه، ‌تاريخ و رسانه از رشته هاي متنوع ايجاد شده در سال 1388 است كه دانشکده صدا و سيما قم با توجه به منويات رهبري در راستاي تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد و حضور روحانيون در رسانه، اين مسئله را به جديت تمام انجام مي دهد.

اکبری با اشاره به استقبال طلاب و فضلاي حوزه علميه برای ورود به دانشكده اظهار داشت:‌ طلاب و فضلاي حوزه علميه استقبال خوبي از اين دانشكده داشته اند و دانش‌آموختگان، جهت گسترش معارف اسلامي جذب شبكه هاي مختلف صدا و سيما مي شوند.

وی درباره فعال شدن رشته‌های تخصصی در سطح کارشناسی ارشد در این دانشکده، گفت: ‌در حال حاضر در مقطع كارشناسي ارشد اين دانشكده، حدود 80 طلبه آقا و 50 طلبه خواهر جذب اين دانشكده شده اند.

اکبری افزود:‌در حال حاضر این دانشكده نشست هاي تخصصي در زمينه فقه و رسانه توسط اساتيد حوزه برگزار مي كند و در حال تاليف كتب با نگاه بومي و ديني به هنر مي باشد كه تا كنون هم چندين جلد کتاب در این عرصه به چاپ رسيده است.

در ادامه مدير كل روابط عمومي آستان مقدس قم، حجت الاسلام صادقی آرمان با اشاره به تعاملاات و تفاهم‌نامه‌های منعقد شده میان آستان مقدس قم و دانشكده صدا  سيما قم اشاره نمود.

وي افزود:‌ تفاهم‌نامه همكاري ميان آستان مقدس قم و دانشكده صدا وسيما قم جهت توليد 20 فيلم كوتاه از سوي دانشكده و با نظارت آستان مقدس قم امضا شده است كه این فیلم‌‌ها در دهه كرامت سال آينده براي اكران حاضر خواهد شد، و همچنین‌در راستاي تعميق همكاري‌ها چند نفر ازمديران و اعضاي دانشكده صدا و سيما قم به صورت خدام رسانه‌اي آستان مقدس جذب شده‌اند كه همكاري اين تعداد با آستان خوب و مناسب بوده است.

وي اضافه كرد: آموزش تخصصي كاركنان رسانه‌اي آستان مقدس از سوي دانشكده صدا و سيما قم از ديگر همكاري هاي خوب آستان مقدس و دانشكده صدا و سيما قم مي‌باشد.

حجت‌الاسلام صادقي در پايان با اشاره به اهميت رسانه در فضاي حرم مطهر حضرت معصومه(سلام‌الله علیها)، پيشنهاد اختصاص تدوين پايان نامه در این موضوع را به مدیران و مسئولان دانشكده صدا و سيمای قم ارائه و اظهار داشت: اختصاص تدوين پايان‌نامه با موضوع ظرفيت‌هاي رسانه‌اي آستان مقدس مي تواند  فضاي بيشتري را براي همكاري‌هاي دو جانبه ايجاد نمايد.

خاطرنشان می‌شود در این دیدار، جمعی از معاونان و مدیران دانشکده صدا و سیما قم نیز نظرات خود را در راستای تقویت و تعامل هرچه بیشتر این دانشکده و آستان مقدس قم ارائه دادند.