تاریخ انتشار : 24 مهر 1396 10:29

مراسم تودیع رییس دانشکده دین و رسانه با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما

با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما مراسم تودیع رییس دانشکده دین و رسانه و معارفه سرپرست جدید برگزار شد

عصر  یکشنبه 23 مهر 96  آمفی تئاتر دانشکده دین و رسانه قم میزبان مسئولان دانشگاه صدا و سیما بود تا طی مراسمی  حکم سرپرست جدید دانشکده دین و رسانه، جناب آقای دکتر پویا به ایشان ابلاغ شود و از زحمات دکتر گودرزی در این سمت قدردانی شود. در این مراسم که مسئولان و کارمندان و دانشجویان دانشکده دین و رسانه و همچنین مسئولان صدا و سیمای قم، رادیو معارف و مرکز پژوهش های صدا و سیمای قم حضور داشتند دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به سوابق درخشان دکتر پویا و سمت هایی که ایشان در سازمان صدا و سیما داشته اند و همچنین حمایت  و تایید دکتر علی عسگری رییس سازمان صدا و سیما از ایشان ابراز امیدواری کردند تا دکتر پویا با تعاملی که با حوزه علمیه قم و اساتید و طلاب دارند دانشکده دین و رسانه تبدیل به قطبی برای تولید برنامه های دینی سازمان صدا و سیما و تربیت نیروهای متخصص در این زمینه بشود. دکتر اسفندیاری همچنین از زحمات دکتر گودرزی دردوران مدیریت و ساخت ساختمان جدید دانشکده تشکر کردند و از حسن سلوک رفتاری و پیگیری های ایشان در امور اداری و مشکلات دانشکده دین و رسانه تقدیر کردند.

دکتر پویا سرپرست جدید دانشکده دین و رسانه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه بومی سازی علوم انسانی شرط راهبردهای خود را برای مدیریت دانشکده دین و رسانه قم اعلام کرد. دکتر پویا با تاکید بر توسعه علمی و اخلاق عملی و برنامه ریزی و انضباط و عمل طبق ضوابط ، بر همراهی اساتید و دانشجویان و مجموعه دانشکده تاکید کردند تا منویات مقام معظم رهبری در رسانه ملی عملی شود .

همچنین حجت الاسلام و المسلمین رفعتی نائینی مشاور عالی و دستیار ویژه رسانه مدیر حوزه های علمیه  در این مراسم  ضمن سخنان خود احضار داشت داشتند آنچه اساس این دانشکده را تشکیل میدهد پیگیری و اجرای مطالبات رسانه ای مقام معظم رهبری است . مشاور عالی مدیر حوزه ضمن تاکید بر لزوم ارتقاء کمی و کیفی در مدیریت دانشکده قم گفتند : با شناختی که از دکتر پویا داریم که از مدیران طراز بالای سازمان بودند اند و سابقه دیرینه ای که در مرکز تحقیقات سازمان داشتند اند . انتظارمیرود که این دانشکده به لحاظ کمی و کیفی ارتقاء بالا یابد.استاد خارج فقه رسانه به جناب آقای اسفندیاری رئیس دانشگاه پیشنهاد کردند. که بیانات مقام معظم رهبری به عنوان  یک کارشناس خبره  رسانه ای در برنامه های درسی دانشکده تدریس شود . دستیار ویژه رسانه ای مدیر حوزه علمیه ضمن ارائه گزارشی از تحولات و اقدامات در دوران مدیریت جدید جناب آیت الله اعرافی ابراز داشتند : در دوران جدید مدیریت حوزه های علمیه اهتمام ویژه ای به بحث هنر و رسانه وجود دارد . به طوری که سند جامع هنر به مدیریت ها و مدارس استانی ابلاغ شده و در نظامات جامع حوزه های علمیه ، نظام جامع رسانه تدوین شده است  . ایشان از راه اندازی شورای راهبردی و سیاستگذاری رسانه ای در حوزه علمیه خبر دادند و گفتند : با توافق آیت الله عرافی شورای راهبردی و سیاست گذاری رسانه ای حوزه های علمیه تشکیل شود که رئیس این دانشکده نیز عضو این شورا هستند . لذا می شود   هم گرایی و هم افزایی خوبی بین رسانه ملی به خصوص دانشگاه صدا و سیما و حوزه های علمیه شکل بگیرد .

این مراسم با قدردانی دکتر اسفندیاری و دکتر پویا از زحمات دکتر گودرزی و اهداحکم سرپرست جدید دانشکده پایان یافت .

ثبت شده توسط : مدیر سایت