تاریخ انتشار : 31 خرداد 1396 12:36

بازدید هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه قم

بازدید و دیدار رئیس و مدیران دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه قم

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، دکتر اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما در دیدار با مدیران دانشکده دین و رسانه که دوشنبه مورخ 29/3/96 در محل این دانشکده برگزار شد، با اشاره به فلسفه تأسیس این دانشکده در قم گفت: سازمان به یک مرکز آموزشی و پژوهشی در حوزه رسانه و دین نیاز دارد که دانشکده دین و رسانه قم به عنوان دانشکده تخصصی مطالعات نظری در حوزه دین و رسانه و آموزش تخصصی تولید آثار دینی در رسانه می تواند با بهره گیری از ظرفیت های موجود موجب افتخار نظام جمهوری اسلامی در منطقه و جهان اسلام باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا و سیما، دکتر گودرزی رئیس دانشکده دین ورسانه قم درابتدای نشست مدیران این دانشکده با هیأت رئیسه دانشگاه صدا و سیما ضمن ارائه گزارشی  از دانشکده دین ورسانه قم گفت این دانشکده تاکنون با ۶۵۴ فارغ التحصیل، ۵۹۷ پایان نامه کارشناسی ارشد را در حوزه های دین، رسانه و هنر به ثمر رسانده است.

وی افزود: تولید بیش از ۳۰۰ فیلم کوتاه، ده تله فیلم و ۴ سریال تلویزیونی و بیش از ۱۵۰ جایزه داخلی و خارجی از جمله محصولات فعالیت هنری دانشجویان دانشکده دین و رسانه است

در ادامه رئیس دانشگاه و هیأت همراه با دانشجویان و نمایندگان انجمن های دانشجویی دانشکده دین و رسانه قم دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار دانشجویان مشکلات و کمبودهای ساختاری مانند کمبود خوابگاه، ضعف زیرساخت های فنی و تجهیزات مورد نیاز رایانه ای و برخورداری ناهمسان از امور رفاهی در مقایسه با دانشجویان دانشگاه در تهران را مطرح نمودند. رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان با استقبال از انتقادات و پیشنهادات آنان گفت: توانمندی و استعدادهای دانشجویان دانشکده دین و رسانه در بیان و مطالب آنها مشهود بود و این که چنین طلاب و دانشجویان نخبه ای جذب این دانشکده شده اند، قابل توجه و تحسین است.

دکتر اسفندیاری افزود: سعی خواهیم کرد موانع موجود برای حل مشکلات ساختاری و انباشته شده در این دانشکده را متناسب با مقدورات دانشگاه صدا و سیما از سر راه برداریم تا این دانشکده بتواند با ارتقاء سطح آموزشی، علمی و پژوهشی خود به جایگاه مطلوب نزدیک و بیش از پیش پاسخگوی نیازهای تخصصی رسانه ملی باشد.

رئیس دانشگاه صدا و سیما و هیأت همراه همچنین از ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه بازدید کردند. لازم به ذکر است هیات همراه رئیس دانشگاه در این دیدار، آقایان دکتر رضوی طوسی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر شاکری نژاد، معاون فرهنگی و دانشجویی، آقای خراسانی معاون برنامه ریزی پشتیبانی و مالی و دکتر زارعیان سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما بودند.

ثبت شده توسط : مدیر سایت