کد خبر : 212004
تاریخ انتشار : 27 خرداد 1396 10:18

خلاصه یافته های پایان نامه های کارشناسی ارشد سال 1394 دانشکده دین و رسانه (دانشگاه صدا و سیما)

به طور معمول از پایان نامه ها و رساله هایی که در دانشگاه های وابسته به مراکز اجرایی مانند دانشگاه صدا و سیما دفاع می گردد، انتظار می رود با تلفیق اصول علمی تحقیق و بهره مندی از هدایت اساتید مجرب و متخصص در پیشبرد نیازهای پژوهشی سازمان گام مؤثر بردارند. این ویژگی ها، خصوصاً نزدیک بودن عرصه پژوهش به میدان عمل و تولید در رسانه ملی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صدا و سیما فرصت بسیار مناسبی جهت تولید دانش نظری و کاربردی در حوزه نیازهای این سازمان فراهم می نماید. از سوی دیگر، انتقال نتایج این پژوهش ها به تصمیم سازان، مدیران و برنامه سازان، گامی مهم و نیازمند ابتکار عمل دقیق و مناسب برای بهره برداری بیشتر و درست از این پژوهش هاست. بدین لحاظ، اثر حاضر به بازخوانی و تدوین خلاصه یافته های پایان نامه ها پرداخته است. این خلاصه شامل دو بخش است: بخش نخست معرفی مختصر تحقیق و حاوی عنوان، نام دانشجو و استاد راهنما، مختصری از چکیده، سؤالات و روش انجام تحقیق است. بخش دوم خلاصه یافته های تحقیق و جمع بندی نتایج و پیشنهادهای کاربردی پایان نامه هاست. تلاش این اثر بر آن است که خلاصه نتایج و یافته های تحقیق در چند صفحه برای مخاطب متخصص و آشنا به موضوع ارائه شود.

ثبت شده توسط : مدیر سایت