کد خبر : 196840
تاریخ انتشار : 14 آذر 1395 14:10

پنجمین جشنواره هنر آسمانی

پنجمین جشنواره هنرآسمانی ویژه طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور با مشارکت دانشکده صدا و سیما-قم برگزار می گردد.
پنجمین جشنواره هنر آسمانی ویژه طلاب برگزار می شود

مسئول دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی اعلام کرد: پنجمین دوره این جشنواره ویژه طلبه های خواهر و برادر حوزه های علمیه سراسر کشور در قم برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی جشنواره هنرآسمانی، حجت الاسلام والمسلمین محمود ملک دار روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: پنجمین جشنواره هنر آسمانی در سال جاری همزمان با ایام فرخنده و مبارک پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در دهه فجر در شهر مقدس قم ترتیب می یابد.

وی گفت: «هنرهای نمایشی»، «پژوهشی هنر» و «هنرهای تجسمی»، سه محور اصلی فراخوان پنجمین جشنواره هنر آسمانی است که محور هنرهای نمایشی در بخش های فیلم، فیلم نامه، نمایش نامه، بازی نامه، ارائه مفاهیم دینی در قالب نوین یا روایتگری نوین، بازی های رایانه ای و در بخش ویژه «اسلام، دین صلح جهانی»، «سبک زندگی اسلامی با تاکید بر تحکیم خانواده»، «روحانیت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»، «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و «بصیرت و فرهنگ مقاومت» برگزار می شود.

وی با بیان این که علاقه مندان در محور «پژوهش هنر» می توانند در بخش های «سینما و تلویزیون دینی»، «فقه و اخلاق در هنرهای نمایشی» و «هنرهای تجسمی» آثار خود را ارسال کنند، افزود: «روایت دینی»، «نقش ساختار در فیلم دینی»، «جایگاه اخلاق و فقه در نمایش های دینی»، «ارزش های اخلاقی در فیلم»، «تصویرگری معصومین در هنرهای نمایشی»، «نگارگری و نقاشی از منظر دین»، «نقش تئاتر و تبلیغ دینی»، «نقش هنرهای نمایشی در کاهش آسیب های اجتماعی» و «شهرسازی اسلامی» از جمله موضوع های این محور است.

ملک دار اظهار کرد: محور دیگر این جشنواره، هنرهای تجسمی است که با موضوع های خوشنویسی، نقاشی، گرافیک، کاریکاتور، نگارگری، عکس و طراحی و با بخش ویژه در زمینه های «اسلام، دین صلح جهانی»، «سبک زندگی اسلامی با تاکید بر تحکیم خانواده» و «روحانیت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» برگزار می شود.

وی با بیان این که در دوره پیشین یک هزار و 150 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود، گفت: پنجمین جشنواره هنر آسمانی با مشارکت مرکز مدیریت حوزه های علمیه، مدرسه اسلامی هنر، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، سازمان بسیج طلاب و روحانیان ، مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان و دانشکده صدا و سیما برگزار می شود و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای این جشنواره به نشانی www.honareasemani.ir مراجعه کنند و یا در قم با تلفن 32917089 با پیش شماره 025 تماس بگیرند.

مسئول دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: امروز دنیای اسلام شاهد درگیری ها و جنگ های ناخواسته ای می باشد که از طرف دشمنان اسلام و استکبار جهانی به مسلمان ها تحمیل شده است.

وی گفت: امروز کشورهایی هم چون سوریه، عراق و یمن درگیر این جنگ ها هستند و با یک نگاه سطحی نیز می توان دست صهیونیست و استکبار جهانی به ویژه آمریکا را در این جنایت ها و فتنه ها به وضوح دید از این رو همه مسلمان ها و آزادگان جهان در قبال این هجمه ها مسئولیت بزرگی بر عهده دارند که هم در مقابل آن ایستادگی و هم چهره نفاق بعضی از کشورهای به ظاهر اسلامی را بیان و افشا کنند.

مسئول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: در این راستا هنرمندان و به ویژه هنرمندان حوزوی مسئولیت بسیار سنگین و بزرگی دارند و سکوت در برابر این جنایت ها گناهی نابخشودنی می باشد.

منبع: سایت جشنواره هنر آسمانی

ثبت شده توسط : مدیر سایت